Isolering

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Daniel Vallentin

+45 93 10 93 53

Trin 1 af 3

Ved brug af formular accepteres at Removo må indsamle mine oplysninger.

Vores referencer

Professionel husisolering

Removo har i mange år specialiseret sig i isolering. Uanset om du har brug for hulmursisolering eller loftisolering, er du kommet til det rette sted. ISO DANMARK, som er en del af Removo Gruppen, har over 15 års erfaring med isoleringsopgaver i København og Nordsjælland.

5/5

Vores kunder har vurderet vores service til 5/5 stjerner på Facebook – hvilket vi mener er et skulderklap i en Branche hvor kun det mest professionelle får anerkendelse.

Hør hvad vores kunder siger

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Hvilke typer isolering tilbyder vi?

Ved at hulmursisolere din bolig, kan du spare mellem 4.000-5.000 kr. årligt på din varmeregning. Dette afhænger naturligvis af din boligtype, boligens størrelse og dit individuelle varmeforbrug. Ovenstående eksempel er en god tommelfingerregel, hvis du har et almindeligt parcelhus.

Her er tre gode grunde til at få hulmursisoleret:

Vi tilbyder også...

Hos ReMovo er det helt anderledes. Vi har nemlig fusioneret fire af landets mest anerkendte servicevirksomheder til ét stærkt brand for at kunne hjælpe vores kunder bedst muligt.

Nedrivning

Drømmer du om at renovere dit badeværelse, eller synes du måske, du trænger til et helt nyt af slagsen? Lad os hjælpe med nedrivning!

Storskrald

Skraldebilen hjælper med at skræddersye lige præcis den affaldsløsning du søger. Vi tilbyder vores service både privat og erhverv.

Leje af container

Hos Container-Leje tilbyder vi leje af container i hele København og omegn, og vi tilbyder det til både private, erhverv og foreninger.

Læs mere →

Skadedyrsbekæmpelse

Døjer du med hvepse? Så lad Skadedyrsbilen hjælpe dig. Vi står klar til at rykke ud i København, Nordsjælland og omegn.

Hvorfor skulle jeg hulmursisolere?

Før 1980’erne byggede man generelt huse med dobbeltmure baseret på teorien om, at varme skulle bevæge sig dårligt gennem stillestående luft. Det viste sig dog senere, at luften i tomrummet ikke var stillestående, hvilket resulterede i, at huse bygget i denne periode generelt er dårligt isolerede. Efterfølgende begyndte man at isolere med lecakugler. Men den isolerende effekt af lecakugler er absolut ikke optimal, hvorfor de i dag mest bruges i plantekasser og bede, da de er gode til at undgå ukrudt. Når det kommer til hulmursisolering, suger vi generelt lecakuglerne ud af hulmuren og fylder papiruld i, da den isolerende effekt af den anvendte papiruld i dag er meget bedre.

Få certifikat på din hulmursisolering

Som nævnt kan du spare penge og øge din boligs værdi, når du får hulmursisoleret din bolig, og ofte vil værdiforøgelsen være markant større end den investering, du lægger i det. For hver forbedring i energimærkningen, vil din boligs pris nemlig stige med 50-100.000 kr., afhængig af hvor i landet du bor. Med andre ord kan du både øge værdien af dit hus og spare penge hver måned på din varmeregning.

Loftisolering

Du bør isolere dit loft, da varme stiger op. En af de bedste måder at sikre sin energimærkning og sin private økonomi i de kolde vintermåneder er ved hjælp af loftisolering. Hos Removo har vi hjulpet utallige husejere med isolering af deres loftrum, og vi anvender forskellige metoder afhængig af hvilken type loftrum du har.
Nogle lofter er velegnede til isolering med papiruld, mens andre lofter har bedre af glasuld, der i daglig tale er bedre kendt som Rockwool. Men uanset hvilken type isolering der er optimal for dig, er vi det rigtige firma til at rådgive dig og derefter hjælpe dig med udførelsen.

Få et samlet tilbud på din isolering

Står du for eksempel over for at skulle skifte din varmekilde, eller ønsker du blot et hus, der er isoleret ud fra de højeste standarder, kan du med fordel kontakte os for at få et samlet tilbud på din isoleringsløsning. Uanset om der skal laves hulmursisolering, efterisolering eller loftisolering, kan vi beregne en samlet pris for hele din isoleringsopgave.

Dette er ofte en fordel, hvis du for eksempel allerede står over for at skifte til en varmepumpe, eller du står over for at gennemføre en større energioptimering.

Kontakt din partner inden for isolering

Hvis du ønsker vores hjælp, så ring til os på telefon: 93 10 93 53. Vi kommer ud og ser på din opgave og giver dig vores velkendte femstjernede rådgivning samt et professionelt tilbud, der holder.

Vi arbejder ud fra FN´s
17 verdensmål

5/5

1000+ anmeldelser

Referencer