Flyttefirma Nordsjælland

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Daniel Vallentin

+45 93 10 93 53

Trin 1 af 3

Ved brug af formular accepteres at Removo må indsamle mine oplysninger.

Vores referencer

ReMovo er
Et Flyttefirma

Vi er hos Removo et af de førende flyttefirmaer i Nordsjælland. Med mere en 15 års erfaring og +10.000 tilfredse kunder, er vi det foretrukne flyttefirma Nordsjælland. 

Vi benytter os kun af uddannede og erfarne flyttefolk, samtidigt får du en skarp pris og oveni købet flytterådgivning. 

Vi står altid klar til at give prisoverslag i telefonen på din flytteopgave. Hos Removo kan du få hjælp til alt fra flytterengøring, udflytningsservice og nedpakning, samt opbevaring.

5/5

Vores kunder har vurderet vores service til 5/5 stjerner på Facebook – hvilket vi mener er et skulderklap i en Branche hvor kun det mest professionelle får anerkendelse.

Hør hvad vores kunder siger

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Vi er eksperter i Erhvervsflyt

Hos Removo har vi mange års erfaring med erhvervsflytninger for virksomheder i Nordsjælland.

Vi erfaring med alt fra flytninger af hele kontorer til blot nogle mindre interne flytninger internt i virksomheden.

Mange af vores kunder vælger at lave faste aftaler med os, så de løbende kan få hjælp til deres flytte-, transport- og makuleringsopgaver. 

Uanset opgavens omfang er du garanteres dygtige flyttemænd. Vi yder også altid flytterådgivning, så du kun betaler for det du faktisk har brug for. 

Så står du med en flytteopgave foran dig, så står vi klar til at hjælpe dig. Vores flyttefirma Nordsjælland kan altid give dig en skarp pris. 

Vi tilbyder også...

Hos ReMovo har vi fusioneret fire af landets mest anerkendte servicevirksomheder til ét stærkt brand for at kunne hjælpe vores kunder bedst muligt defor tilbyder vi ud over flytning i Nordsjælland også følgende:

Nedrivning

Står du og skal have udført en nedrivningsopgave i forbindelse med ind -eller udflytning, så husk at skraldebilen er en del af removo - og er specialiseret i dette.

Afhentning af affald

Når man flytter er det almindeligt, der lige er et vognlæs der skal smides af på genbrugsstationen. Lad da os stå for det.

Malerarbejde

Hos Removo kan vi i forbindelse med ind og udflytning, hjælpe dig med at få malet din bolig, så du slipper for at få taget dit depositum eller kan flytte ind i en nymalet bolig.

Tyverisikker opbevaring i Nordsjælland

Hos Removo tilbyder vi meget mere end blot at flytte dine ejendele fra A til B. 

Vi tilbyder også opbevaring i forbindelse med din flytning i Nordsjælland. 

Vores lager er placeret i Hvidovre og du har derfor altid nem adgang til dine ejendele i vores opbevaring. 

Vores opbevaringsrum fås i flere forskellige størrelser, så det passer til det behov i har. 

Ved at lade os opbevare dine ting, er du sikker på de er i trygge hænder hos vores flyttefirma Nordsjælland. Vores opbevaringssted er tyverisikret og frostsikret. 

Ved at vælge os får du derfor en nem løsning, da vi  ikke kun flytter dine ting fra dit gamle hjem til det nye. Men hvis det skal opbevares undervejs, er det heller ikke et problem for os i Removo. 

Flyttefirma Nordsjælland med over +10.000 tilfredse kunder

Hos Removo har vi mere end 10.000 tilfredse kunder bagg os. Vi ønsker at være det foretrukne flyttefirma Nordsjælland og vi er derfor glade for at kunne hjælpe så mange. 

Vi håndterer både store og små opgaver. Uagtet om du skal flytte fra din 1. værelses lejlighed, eller om du har en større virksomhed der skal flyttes, så kan vi hjælpe dig. 

Vi ønsker at kunne hjælpe alle i Nordsjælland. Derfor er opgavens omfang ikke det vigtigste for os, men at du får en god oplevelse til en fornuftig pris. 

Så hvis du ønsker et flyttetilbud, så står vi hos Removo klar til at hjælpe dig. Vores flyttefirma Nordsjælland kan gøre din flytning nem og smertefri. 

Kontakt os på 93 10 93 53 og få et prisoverslag på din flytning allerede i dag. 

Et flyttefirma i Nordsjælland du kan stole på

Ved at vælge os som dit flyttefirma i Nordsjælland, er du sikret en professionel, effektiv og gnidningsfri flytning. 

Når du kontakter os får du ikke et team af dygtige flyttefolk. Du får også flytterådgivning, så du får den bedst mulige oplevelse til den bedste pris. Vi rådgiver om hvad der kan dække dine behov, så du kun får det du faktisk har brug for. 

Vi kan klare din flytning, helt fra nedpakning af dit hjem, til selve flytningen og evt. opbevaring. Vi kan endda også lave flytterengøring og pakke ud for dig igen. 

For os er det vigtigste bare at det er en god og overskuelig løsning og oplevelse for dig. 

Lad os håndtere din Privatflytning

Leder du efter et professionelt og erfarent flyttefirma Nordsjælland til din privatflytning? 

Hos Removo gør vi en dyd ud af tilbyde den bedste service ved privatflytninger. Vi hjælper med alt fra at tømme din 1. værelseslejlighed i stuen, til at tømme en 3 plans villa eller en penthouse lejlighed på 8. sal. 

Vores dygtige flyttemænd håndterer dine ejendele, som var de vores egne. Vi sikrer at alt bliver pakket forsvarligt så intet får nogen skader. Vaser, glas mm. bliver pakket ind og pakket forsvarligt ned så der ikke sker noget med det. 

Hvis der dog mod forventning skulle ske et uheld, og nogen ting får en beskadigelse, er vi heldigvis forsikret. Så selv hvis det værste skulle ske, får du dækket alt der er gået i stykker i vores varetægt. 

Det er noget vi gør for at give dig som kunde en ekstra ro maven. Så du er garanteret en god oplevelse. Vi må dog tilstå at det er meget sjældent noget vi faktisk har brug for. Vi fokuserer mere på at have dygtige flyttefolk så vores forsikring kun er for skønhedens skyld. 

Med andre ord; ved at vælge os som din flyttefirma i Nordsjælland, er du sikret at dine ejendele kommer sikkert med dig over i jeres nye hjem.

Lad Flyttefirma Nordsjælland klare din tungløft

Ikke to hjem er ens og alle har hver sine individuelle behov. Det gælder også når man flytter. Nogen skal blot have båret en sofa ud fra stuen. Andre har mere omstændige opgaver og skal have et klaver løftet ned 4. sal. 

Tungløft er ikke noget alle flyttefirmaer i Nordsjælland gør sig i, og noget endnu færre mestrer. 

Heldigvis er vi hos Removo ikke erfarne i tungløft, men også godt forberedt. Alle vores flyttemænd i Nordsjælland er specialuddannet i tungløft og er blevet oplært i hvordan tungløft bedst håndteres. 

Mens tungløft kan skræmme andre flyttefirmaer væk, er det noget vores flyttefirma glædeligt gør for dig. 

Vores flyttefolk er uddannet i at håndtere tungløft på klassisk vis, men faktisk også i at få dine tungløft genstande ind og ud gennem et vindue på 3. sal eller lignende. 

Så hvis du leder efter et flyttefirma Nordsjælland med ekspertise i tungløft, så er Removo det helt rette valg for dig. 

Vi klarer din nedpakning

For at gøre din flytning så nem og overskuelig for dig, så tilbyder vi udover flytning også nedpakning. Vi kommer gerne og pakke alle dine ting ned og giver det mærker så alt står snorrelige. 

For når man skal flytte er der mange ting at holde styr på. Hele ens hjem og hverdag bliver pakket ned i kasser og det kan gøre så selv de mest strukturerede mister overblikket. 

Når man flytter har man mange bolde i luften. De fleste der før har flyttet kender nok oplevelsen at stå midt i det og spørge sig selv: Har jeg egentlig fået tilmeldt os gassen i huset? Har jeg afmeldt internettet i lejligheden? Hvor stillede jeg nu den kasse med ting til køkkenet?

Her træder vi til og kan klare det hele for dig. 

Vi kan endda også, pakke ud for dig i dit nye hjem igen. Vi er her blot for at gøre det hele nemmere for dig. 

Så hvis du ønsker os som dit flyttefirma Nordsjælland. Ja så har vi vel efterhånden nævnt et sted eller to hvor vi kan kontaktes. 

Ærlighed & Gennemsigtighed

Der findes virkelig mange forskellige flyttefirmaer, der alle flytter i Nordsjælland. Så hvorfor skal du overhovedet vælge os frem for andre? 

Der er flere gode grunde til at vælge os. Men du skal ikke vælge os kun på grund af vores mere end 15 års erfaring eller fordi vi har hjulpet mere end 10.000 glade kunder før dig. 

Du skal vælge os fordi din oplevelse er det vigtigste for os. Alle kender nogen der på et tidspunkt har haft en dårlig oplevelse med et flyttefirma, en håndværker eller en anden form for servicevirksomhed, hvor kunden endte med at betale mere end oprindelig aftalt. 

Det har vi selv oplevet og det blev fundamentet for hvorfor vi ønskede at lave et flyttefirma. Vi ønsker at være et hæderligt og ærligt flyttefirma i Nordsjælland, du som kunde kan stole på. Hos os er skjulte gebyrer og tillæg et fremmedord og det vil ikke være noget du oplever her. Hos Removo får du altid den fulde pris inden arbejdet starter, og medmindre der aktivt aftales andet undervejs, vil det selvfølgelig også være den pris vi slutter med. 

Vores flyttefirma er bygget på god gammeldags handelsskik hvor fokus er din tilfredshed. Hos er det vigtigste ikke hvor mange kunder vi kan nå på en dag, men at du er glad og tilfreds med den oplevelse du har fået. 

Vi har eksisteret i mange år og har en klar forventning om også at gøre det de næste mange år. Det er i vores optik kun muligt ved at være et ærligt og professionelt flyttefirma. Vores strategi for de næste mange år er simpel; i skal kunne stole på os, og være sikre på i får den service som i har behov for. 

Det har virket de sidste 15 år, og vi håber og tror på det også kommer til at virke de næste 30 år. 

Så hvis du ønsker et ærligt, ansvarligt og professionelt flyttefirma i Nordsjælland. Så skal du være velkommen til at kontakte os. 

Kontakt os

Så hvis du ønsker et professionelt og ærligt flyttefirma Nordsjælland til at stå for din kommende flytning? Ja så synes vi faktisk godt vi kan være den løsning du har brug for. 

Du kan kontakte os gennem vores kontaktformular her på siden. Du kan også give os et kald på 93 10 93 53 eller sende os en mail på [email protected]

Vi sidder klar til at hjælpe dig med din flytning i Nordsjælland. 

Vi kan hjælpe med din erhvervsflytning, uanset om du står over for en større flytning eller om det bare er en mindre intern kontorflytning. 

Det er dog ikke kun erhvervslivet vi som flyttefirma i Nordsjælland kan hjælpe. Står du med en privatflytning, træder vi også gerne til og hjælper dig. Selv hvis du endda skal have foretaget tungløft. Det kan vi sagtens klare. 

Vi kan udover at flytte dine ting både pakke ned og ud igen for dig. For os er det vigtigste blot at du får en god oplevelse. 

Removo – Et flyttefirma du kan stole på. 

Vi arbejder ud fra FN´s
17 verdensmål

5/5

1000+ anmeldelser

Referencer