Skadeservice København

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Daniel Vallentin

+45 93 10 93 53

Trin 1 af 3

Ved brug af formular accepteres at Removo må indsamle mine oplysninger.

Vores referencer

Hvad er skadeservice?

Når uheldet er ude og skaden er sket, så er det skadeservice du har brug for. Det kan eksempelvis være hvis du har fået en vandskade, brandskade, skimmelsvamp i huset eller noget helt 4. Så kan vores skadeservice i København hjælpe dig. 

Vores specialister står klar til at hjælpe dig. Så hvis du har brug for skadeservice København, så giv os gerne et kald! 

5/5

Vores kunder har vurderet vores service til 5/5 stjerner på Facebook – hvilket vi mener er et skulderklap i en Branche hvor kun det mest professionelle får anerkendelse.

Hør hvad vores kunder siger

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Skadeservice København og Nordsjælland

Hos Removo er vi eksperter i Skadeservice. Når man har brug for skadeservice kan det typisk være ret kritiske ting der er gået galt. Det er derfor vigtigt med en erfaren, pålidelig og professionel partner til at hjælpe dig igennem. 

Vi har mere end 15 års erfaring med skadeservice og vores folk har derfor prøvet det meste. Vi har en bred vifte af kompetencer og kan hjælpe dig med stort set alle former for skadeservice i København og Nordsjælland. 

Vi tilbyder også...

Andre af vores kunder der har brugt os til skadeservice har også brugt os til følgende opgaver, imens vi alligevel var der.

Bortskaffelse af affald

Når vi alligevel er igang med haveservice er det helt naturligt, at vi også skaffer dig af med dit haveaffald og hvad du ellers måttet skulle af med.

Skadedyrsbekæmpelse

Når vi alligevel er igang i haven kan vi med fordel sprøjte for myrer, hvepse og hulmursbier. Ved at samle alle dine opgaver på en gang sparer du både kørsel og opstart.

Flytning

Hvis skaden er tilstrækkelig slem, kan det være nødvendigt midlertidigt at flytte. Her står vores flyttefolk klar til at hjælpe jer hurtigt videre.

Ejendomsservice

Ejendomsservice er efterspugt af mange af boligforninger og virksomheder vi facilitere haveservice for. Hos os kan du samle det hele.

Hvad kan vi helt præcist hjælpe med?

Skadeservice er mange forskellige ting, for der findes utroligt mange forskellige ting der kræver skadeservice. 

Her hos Removo har vi samlet de dygtigste folk inden for skadeservice og samlet ikke både gode kompetencer, men også en stor bredde af kompetencer. 

Vores skadeservice København og Nordsjælland omfatter: 

 • Behandling af asbest
 • Brandskader
 • Genopbygning af facader 
 • Håndtering og renovering af indbo
 • Nedrivning
 • Vandskader 
 • Ozonbehandling
 • Skimmelsvamps behandling
 • Tørisblæsning
 • Fugtskader
 • Ødelagte ruder 
 

Og har du noget helt andet, så skal du være meget velkommen til at kontakte os alligevel. Måske vores skadeservice Nordsjælland og København stadig kan hjælpe dig. 

 

Vores skadeservice rykker akut

Ved brandskade, brud på vandrør eller andet kan der være behov for akut udrykning. Det kan være afgørende for at inddæmme skaden og redde så stor en del af hjemmet som muligt. 

Vi har derfor akutudrykning og kan være hos dig inden for ganske kort tid. Vi rykker ud i hele København og det meste af Nordsjælland. Så vi hurtigt og nemt kan være hos dig og give dig den optimale skadeservice. 

Så hvis det lyder som noget for dig, så tøv endelig ikke med at ring til os! Vi kan give dig den hjælp du har brug for! 

Ærlighed & gennemsigtighed

Når man handler med en virksomhed, er det vigtigt at det er en der er til at stole på. For at være ærlig, så kan det som kunde godt virke lidt forvirrende at finde rundt i de mange forskellige behandlinger/ydelser og hvad man præcis får for pengene.

Vi har eksisteret igennem mere end 15 år og har en plan og vision om at gøre det de næste mange år.
Det kan man i vores optik kun ved at behandle sine kunder godt så de er tilfredse, og være dygtig til sit arbejde.

Removo er bygget på god gammeldags handelsskik og hvis vi har en aftale er du sikker på den bliver overholdt.
Skjulte gebyrer eller tillæg er heller ikke noget vi benytter os af. Hos os får du altid prisen på arbejdet inden vi starter og medmindre vi specifikt aftaler andet undervejs, vil det også være prisen vi slutter med.

Vi går op i at være et ordenligt firma med glade og tilfredse kunder.

Kontakt os

Så hvis du ønsker en erfaren og professionel partner til at hjælpe med din skadeservice København og Nordsjælland – Ja så synes vi faktisk selv at Removo er et rigtig godt bud på det du søger. 

Du kan kontakte os via. vores mail [email protected] eller på vores telefon nr. 93 10 93 53

Vi arbejder ud fra FN´s
17 verdensmål

5/5

1000+ anmeldelser

Referencer