Snerydning

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Daniel Vallentin

+45 93 10 93 53

Trin 1 af 3

Ved brug af formular accepteres at Removo må indsamle mine oplysninger.

Vores referencer

Lad os klare din snerydning

Kæmper du med lidt for meget sne på din ejendom?

Sne er noget mange forbinder med vinter hygge og især jul. Men sne er desværre også forbundet med en del problemer. Det er glat, kan være farligt at gå, cykle, køre mm. på og er noget der gerne skal holdes nede.

Det er en opgave der ikke er lige overkommelig for alle. Vi tilbyder derfor at klare din snerydning. Vores professionelle team kommer og rydder din ejendom for sne. Vi kan hjælpe uanset om du har et hus eller er ansvarlig for en større ejendom.

Hos Removo står vi klar til at hjælpe så du hurtigt får styr på sneen og blot kan glæde jer over det hyggelige vejr.

5/5

Vores kunder har vurderet vores service til 5/5 stjerner på Facebook – hvilket vi mener er et skulderklap i en Branche hvor kun det mest professionelle får anerkendelse.

Hør hvad vores kunder siger

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Snerydning København

Vi er hos Removo eksperter i snerydning. Vi har mere end 15 års erfaring med snerydning i København og Nordsjælland, og kan hjælpe dig. 

Vores fagfolk benytter sig af de mest effektive metoder og redskaber, så du hurtigst muligt bliver snefri.

Ved at vælge os får du derfor en erfaren og professionel hjælp der arbejder effektiv, så din sne hurtigt er væk igen. 

Så hvis det lyder som noget for dig, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig! 

 

Vi tilbyder også...

Andre af vores kunder der har brugt os til skadeservice har også brugt os til følgende opgaver, imens vi alligevel var der.

Bortskaffelse af affald

Når vi alligevel hjælper med snerydning, har du måske noget affald du også ønsker håndteret? Der kan vi hjælpe dig!

Isoleringsarbejde

Det er bidende koldt udenfor, og det kan man ikke kun mærke på sneen. Hvis dit hus ikke er ordenligt isoleret kommer du også til at mærke det. Lad os tjekke og optimere din hjemmeisolering.

Skadeservice

Hvis skaden er tilstrækkelig slem, kan det være nødvendigt midlertidigt at flytte. Her står vores flyttefolk klar til at hjælpe jer hurtigt videre.

Ejendomsservice

Ejendomsservice er efterspugt af mange af boligforninger og virksomheder vi facilitere haveservice for. Hos os kan du samle det hele.

Vi kan også hjælpe med saltning

En af de mest effektive metoder til at bekæmpe store mængder sne er ved at salte. Det opløser hurtigt salten og kan endda bruges præventivt. Hvis der saltes før sneen kommer, vil meget af det forsvinde hurtigere og du vil derfor hurtigere slippe for det.

Hos Removo er vi også eksperter i saltning København og Nordsjælland. Når vi derfor klarer din snerydning kan vi også lige salte så du får den bedst mulige service. 

Hvis det lyder som noget for dig, så kontakt os gerne. Vi kommer gerne og salter for dig! 

Vi rykker akut på snerydning

Ved store mængder sne kan det nogen gange være akut at få fikset. Måske bilen er sneet fast eller du kan ikke åbne døren. Vi rykker derfor ud akut når du har brug for det, i hele København og Nordsjælland.

Vi kommer og graver dig fri så du kan fortsætte uden problemer med sne.

Så kontakt os gerne og så kommer vi til dig undsætning med vores effektive hold. Vi både snerydder og salter.

Ærlighed & gennemsigtighed

Vi lægger stor vægt på ærlighed og gennemsigtighed i vores virksomhed. Vi har eksisteret i mere end 15 år og vores vision er at gøre det de næste 150 år. Minimum. Det kan man kun i vores optik ved at være et ærligt firma der behandler sine kunder godt og leverer et godt resultat.

Removo er bygget på god gammeldags handelsskik og skjulte gebyrer og tillæg er derfor heller ikke noget du vil støde på hos os. 

Du vil altid få en pris fra os inden arbejdet starter som også vil være den samme når vi er færdige. Medmindre andet er aftalt. 

Ved at vælge os får du derfor en ærlig og hårdtarbejdende dansk virksomhed til at hjælpe dig med din snerydning. 

Kontakt os

Så hvis du ønsker en erfaren og professionel partner til at hjælpe med din snerydning København og Nordsjælland – Ja så synes vi faktisk selv at Removo er et rigtig godt bud på det du søger. 

Du kan kontakte os via. vores mail [email protected] eller på vores telefon nr. 93 10 93 53

Vi arbejder ud fra FN´s
17 verdensmål

5/5

1000+ anmeldelser

Referencer