Flyttefirma København

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Daniel Vallentin

+45 93 10 93 53

Trin 1 af 3

Ved brug af formular accepteres at Removo må indsamle mine oplysninger.

Vores referencer

ReMovo er
Et Flyttefirma

Hos Removo har vi 15 års professionel erfaring som flyttefirma i København, igennem årene har vi hjulpet mange tusinde danske familier og virksomheder med deres flytning.

Vi har markedets bedste flyttefolk, markedets bedste priser og markedets bedste flytterådgivning.

Vi kan altid give et hurtigt prisoverslag i telefonen, og kan hjælpe dig med alt fra Nedpakning, flytterengøring og udflytningsservice.

5/5

Vores kunder har vurderet vores service til 5/5 stjerner på Facebook – hvilket vi mener er et skulderklap i en Branche hvor kun det mest professionelle får anerkendelse.

Hør hvad vores kunder siger

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Flytning og fragt for virksomheder i København

Hos Removo er vi specialiseret i flytninger for virksomheder i København.

Vi kan hjælpe med alt fra interne flytninger i virksomheden, til flytninger af hele kontordomiciler om nødvendigt.

Mange af vores kunder har faste aftaler med os, hvor vi løbende hjælper -og assistere med erhvervsflytninger, makuleringsopgaver og transportopgaver på AdHoc basis.

Læs Mere

Uanset opgavens størrelse, får du altid den stærkeste faglige rådgivning der sikre, at din flytteopgave bliver løst til perfektion.

Vi køre med markedsledende kvalitet og branchens bedste priser.

Så har du fået flyttehatten på i denne omgang, så kontakt os for en effektiv og bekymringsfri erhvervsflytning nu. Vores flyttefirma København står klar til at hjælpe dig. 

Vi tilbyder også...

Hos ReMovo har vi fusioneret fire af landets mest anerkendte servicevirksomheder til ét stærkt brand for at kunne hjælpe vores kunder bedst muligt defor tilbyder vi ud over flytning i København også følgende:

Nedrivning

Står du og skal have udført en nedrivningsopgave i forbindelse med ind -eller udflytning, så husk at skraldebilen er en del af removo - og er specialiseret i dette.

Afhentning af affald

Når man flytter er det almindeligt, der lige er et vognlæs der skal smides af på genbrugsstationen. Lad da os stå for det.

Malerarbejde

Hos Removo kan vi i forbindelse med ind og udflytning, hjælpe dig med at få malet din bolig, så du slipper for at få taget dit depositum eller kan flytte ind i en nymalet bolig.

Tyverisikker opbevaring København

Hos Removo tilbyder vi professionel opbevaring i forbindelse med din flytning. Vores depotrum er placeret i Hvidovre i København tæt på motorvej, så det altid er lettilgængeligt for dig der bor i København og omegn, at komme til dine eller din virksomheds ejendele.
Vores opbevaringsrum fås i forskellige størrelser, således at der altid er et der matcher jeres behov.

Da dine ejendele er vores ansvar når de er i vores varetægt, så er sikkerheden en topprioritet. Derfor har vi markedets bedste tyverisikring og frostsikring, så du som kunde altid kan føle dig 100% tryg ved at overlade dine ejendele til os.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre mere om vores professionelle opbevaringsløsninger i København.

Bedste flyttefirma København

Bor du i København og stå du foran at skulle flytte inden for nær fremtid, så er Removo det helt rigtige valg. Igennem de sidste 15 år har vi hjulpet virksomheder og private i København med at flytte.

Som dit lokale flyttefirma betyder det ikke meget om opgaven er lille eller stor, vi har bemandingen til en hvilken som helst opgave lige fra de helt store kontorer og lagerhaler til den 1 værelses lejlighed.

Hos os er det ikke størrelsen på opgaven der betyder noget, det der betyder noget er at du får en fantastisk flyttedag, for kun ved at give dig en fantastisk flyttedag, kan vi sørge for at du ringer til os næste gang du har behov for vores assistance.

Så ring nu og få en overslagspris allerede i telefonen på 93 10 93 53 fra dit lokale flyttefirma København.

Dit pålidelige Flyttefirma København

Som dit pålidelige flyttefirma i København, står vi klar til at hjælpe dig med at flytte alt fra møbler til diverse genstande i og omkring København. Uanset om du skal flytte fra en 1-værelses lejlighed eller en større familievilla, er vi her for dig. Vores hovedbase ligger i København og vi er det foretrukne flyttefirma København. 

Vores dygtige flyttefolk støtter dig gennem hele flytteprocessen for at sikre, at alt går så let og ubesværet som muligt. Omfanget af den hjælp, du ønsker, er helt op til dig. Vi er klar til at håndtere alt lige fra indpakning til installation og montering, men hvis du kun behøver hjælp til transporten, kan vi også klare det.

Vi klarer din Privatflytning

Står du med en lejlighed på 4. sal, et hus eller noget helt 3. og har brug for en hånd?

Hos Removo har vi mere end 15 års erfaring og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Vores flyttefolk er professionelle og kan både håndtere tungløft flytning fra 4. sal, eller bare flytte din sofa, bord og hvad du eller skulle have.

Vores flyttefirma håndterer dine ejendele som var det vores egne. Vi er forsigtige så alt kommer over i dit nye hjem uden skader. Har du vaser, glas mm. bliver pakket ind og pakket forsvarligt ned.

Læs Mere

Hvis uheldet mod forventning, dog skulle være ude og noget skulle gå i stykker, så er vi heldigvis forsikret.
Du får derfor dækket alt der er ødelagt i vores varetægt.

Det er gjort for din sikkerhedsskyld, så du uanset hvad får en god oplevelse. Det er dog noget vi meget sjældent bruger, da vi lægger mere vægt på at have dygtige flyttefolk der er gode til sit arbejde, så sådanne fejl slet ikke sker i første omgang.

Med vores flyttefirma København er du sikret en professionel og sikker privatflytning. 

Flyttefirma København Eksperter i tungløft

Ikke alle flytninger er ens. Vi bor alle forskelligt og vi har alle forskellige behov for at komme sikkert videre.

Nogen ønsker blot flyttekasser, sofa, spisebord, seng osv. flyttet. Det kan dog være mere omstændigt hvis der også er behov for flytning af klaver og lignende.

Det er ikke noget alle flyttefirmaer i København kan klare, og det kræver en speciel uddannelse samt redskaber.

Heldigvis er vi hos Removo, godt forberedt. Vores flyttemænd i København er alle uddannet i tungløft og har lært alle de rigtige teknikker og hvordan man bruger udstyret.
Det er derfor ikke noget vi ikke glædeligt håndterer for dig.

Vores personale er både uddannet i at få det båret ned på klassisk vis, men vi kan faktisk også få dine tungløft genstande både ind og gennem evt. vindue eller terrasse dør og lignende. Du skal derfor ikke være nervøs for vi ikke kan håndtere din tungløft flytning. 

Så hvis du leder efter et flyttefirma København der kan hjælpe med din tungløft flytning, så står Removo klar til dig.

Ærlighed & Gennemsigtighed

Vi er jo ikke det eneste flyttefirma i København. Så hvorfor egentlig vælge os frem for andre?

Det skal du gøre, ikke bare fordi vi har over 15 års erfaring, eller fordi vi har haft over 10.000 tilfredse kunder.

Men fordi hos Removo har vi god service og en god oplevelse i højsædet. Alle kender nogen, der har haft en dårlig oplevelse med en håndværker eller et flyttefirma, hvor de endte med at betale mere end aftalt.

Det har vi selv oplevet, og det gjorde at vi skabte Removo. Vi ønsker at der skal være et ærligt og hæderligt flyttefirma i København som folk kan stole på.

Hos os vil du aldrig opleve skjulte gebyrer eller tillæg på fakturaen. Du får den fulde pris inden vi starter arbejdet, og medmindre andet aktivt aftales undervejs så er det også den pris det slutter med.

Vi er bygget på god gammel dansk stolt handelsskik og det vigtigste for os er at du er glad og tilfreds. Vores flyttefirma har eksisteret i mange år, og vi har en forhåbning, samt forventning om også at gøre det de næste mange år. 

Det kan man i vores optik kun ved at være et ærligt og professionelt firma. Vores strategi for at kunne være her de næste mange år er simpel: i skal kunne stole på os og være sikre på i får en professionel service og en generelt god oplevelse. Det har virket de sidste 15 år og vi håber det også vil virke de næste 15 år. 

Så hvis det lyder som noget for dig, så glæder vi os til at høre fra dig!

Skal vi stå for din nedpakning?

At flytte kan være en uoverskuelig proces. Alt skal pakkes ned og man kan hurtigt miste overblikket. 

Det er ikke unormalt under en flytning at spørge sig selv: hvordan skal glas nu lige pakkes? Har jeg fået tilmeldt internet til den nye adresse? 

Hvor er kassen med ting til soveværelset? Og 100 andre spørgsmål.

For at gøre processen så nem og overskuelig som muligt for dig, så tilbyder vi også at pakke ned for dig.

Vi kommer og pakke alle dine ting ned, så alt står sikkert, forsvarligt og systematisk. På den måde kan du bare læne dig tilbage og glæde dig til indflytningen i dit nye hjem. 

Hvor vi selvfølgelig også godt kan pakke ud for dig hvis du ønsker det.

Det er noget vi tilbyder for at gøre processen så hurtig, nem og overskuelig som muligt for dig.

Lyder det som noget for dig. Ja så har vi jo efterhånden nævnt et par steder hvor vi kan kontaktes.

Kontakt os

Så hvis du ønsker et ærligt og professionelt flyttefirma København til at håndtere din flytning – Ja så er vi egentlig et ret god bud på en løsning.

Du kan kontakte os gennem vores kontaktformular her på siden. Du kan også sende en mail til [email protected] eller give os et kald på 93 10 93 53.

Vi kan både håndtere din erhvervsflytning, uanset om det bare er almindelig kontorflytning eller om det er en større opgave.

Skal du blot flytte privatbolig, står vi selvfølgelig også til rådighed. Vi er eksperter i tungløft, så uanset hvad du skal have flyttet så har vi kompetencerne.

Vi kan både flytte for dig, pakke dine ting ned og endda pakke dem ud for dig igen. Det vigtigste for os er bare at du får en god oplevelse.

Vi sidder klar til at besvare din henvendelse eller hvis du bare har nogen spørgsmål. Vi rådgiver altid gerne dig om dit behov og hvad den optimale løsning for dig er.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Removo – Et flyttefirma du kan stole på.

Vi arbejder ud fra FN´s
17 verdensmål

5/5

1000+ anmeldelser

Referencer