Flyttefirma København

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Daniel Vallentin

+45 93 10 93 53

Trin 1 af 3

Ved brug af formular accepteres at Skraldebilen må indsamler mine oplysninger.

Vores referencer

ReMovo er
Et Flyttefirma

Hos Removo har vi 15 års professionel erfaring som flyttefirma i København og Nordsjælland, igennem årene har vi hjulpet mange tusinde danske familier og virksomheder med deres flytning.

Vi har markedets bedste flyttefolk, markedets bedste priser og markedets bedste flytterådgivning.

Vi kan altid give et hurtigt prisoverslag i telefonen, og kan hjælpe dig med alt fra Nedpakning, flytterengøring og udflytningsservice.

5/5

Vores kunder har vurderet vores service til 5/5 stjerner på Facebook – hvilket vi mener er et skulderklap i en Branche hvor kun det mest professionelle får anerkendelse.

Hør hvad vores kunder siger

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Flytning og fragt for virksomheder i København

Hos Removo er vi specialiseret i flytninger for virksomheder i København og Nordsjælland.

Vi kan hjælpe med alt fra interne flytninger i virksomheden, til flytninger af hele kontordomiciler om nødvendigt.

Mange af vores kunder har faste aftaler med os, hvor vi løbende hjælper -og assistere med erhvervsflytninger, makuleringsopgaver og transportopgaver på AdHoc basis.

Uanset opgavens størrelse, får du altid den stærkeste faglige rådgivning der sikre, at din flytteopgave bliver løst til perfektion.

Vi køre med markedsledende kvalitet og branchens bedste priser.

Så har du fået flyttehatten på i denne omgang, så kontakt os for en effektiv og bekymringsfri erhvervsflytning nu.

Vi tilbyder også...

Hos ReMovo har vi fusioneret fire af landets mest anerkendte servicevirksomheder til ét stærkt brand for at kunne hjælpe vores kunder bedst muligt defor tilbyder vi ud over flytning i København og Nordsjælland også følgende:

Nedrivning

Står du og skal have udført en nedrivningsopgave i forbindelse med ind -eller udflytning, så husk at skraldebilen er en del af removo - og er specialiseret i dette.

Afhentning af affald

Når man flytter er det almindeligt, der lige er et vognlæs der skal smides af på genbrugsstationen. Lad da os stå for det.

Malerarbejde

Hos Removo kan vi i forbindelse med ind og udflytning, hjælpe dig med at få malet din bolig, så du slipper for at få taget dit depositum eller kan flytte ind i en nymalet bolig.

Tyverisikker opbevaring København

Hos Removo tilbyder vi professionel opbevaring i forbindelse med din flytning. Vores depotrum er placeret i hvidovre i København tæt på motorvej, så det altid er lettilgængeligt for dig der bor i Nordsjælland eller København og omegn, at komme til dine eller din virksomheds ejendele.
Vores opbevaringsrum fås i forskellige størrelser, således at der altid er et der matcher jeres behov.

Da dine ejendele er vores ansvar når de er i vores varetægt, så er sikkerheden en topprioritet. Derfor har vi markedets bedste tyverisikring og frostsikring, så du som kunde altid kan føle dig 100% tryg ved at overlade dine ejendele til os.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre mere om vores professionelle opbevaringsløsninger i København.

Bedste flyttefirma i København

Bor du i København eller i Nordsjælland og stå du foran at skulle flytte inden for nær fremtid, så er Removo det helt rigtige valg. Igennem de sidste 15 år har vi hjulpet virksomheder og private i København og Nordsjælland med at flytte.

Som dit lokale flyttefirma betyder det ikke meget om opgaven er lille eller stor, vi har bemandingen til en hvilken som helst opgave lige fra de helt store kontorer og lagerhaler til den 1 værelses lejlighed.

Hos os er det ikke størrelsen på opgaven der betyder noget, det der betyder noget er at du får en fantastisk flyttedag, for kun ved at give dig en fantastisk flyttedag, kan vi sørge for at du ringer til os næste gang du har behov for vores assistance.

Så ring nu og få en overslagspris allerede i telefonen på 93 10 93 53

Det pålidelige Flyttefirma

Som dit pålidelige flyttefirma i København, står vi klar til at hjælpe dig med at flytte alt fra møbler til diverse genstande i og omkring København. Uanset om du skal flytte fra en 1-værelses lejlighed eller en større familievilla, er vi her for dig. Vores hovedbase ligger i København, men vi opererer også over det brede Sjælland.

Vore dygtige flyttefolk støtter dig gennem hele flytteprocessen for at sikre, at alt går så let og ubesværet som muligt. Omfanget af den hjælp, du ønsker, er helt op til dig. Vi er klar til at håndtere alt lige fra indpakning til installation og montering, men hvis du kun behøver hjælp til transporten, kan vi også klare det.

Vi arbejder ud fra FN´s
17 verdensmål

5/5

1000+ anmeldelser

Referencer