Tømrer København

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Daniel Vallentin

+45 93 10 93 53

Trin 1 af 3

Ved brug af formular accepteres at Removo må indsamle mine oplysninger.

Vores referencer

Tømrer i København

Hos Removo tilbyder vi professionel tømrerservice, der dækker alle dine behov. Med mange års erfaring og en passion for tømrerfaget, er du sikker på at få en dygtig i tømrer København der kan give dig lige hvad du drømmer om. 

5/5

Vores kunder har vurderet vores service til 5/5 stjerner på Facebook – hvilket vi mener er et skulderklap i en Branche hvor kun det mest professionelle får anerkendelse.

Hør hvad vores kunder siger

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Vælg En Erfaren Tømrer i København

Bor du i København eller Nordsjælland og har brug for hjælp til renovering?
Så kan vi hos Removo hjælpe dig! Vi har gennem mere end 15 år hjulpet over 10.000 glade kunder med at få deres projekt i mål, lige som de ønskede det.

Vi har priser fra kun 380,- i timen, giver et prisoverslag allerede i telefonen. 

Tømrerarbejde er ikke det eneste vi kan...

Vi har en bred palette af kompetencer hos Removo og kan hjælpe dig med mere end bare en dygtig tømrer. For mens vi alligevel er der kan vi faktisk også hjælpe med:

Bortskaffelse af affald

Når vi er i gang med tømrerarbejde vil der helt sikkert komme noget affald. Det kan vi jo lige så godt tage det og hvad du ellers gerne vil slippe for, med.

Maling

Det er de færreste nye vægge, terrasser, paneler osv. der ikke skal males efter opsætning. Vi står gerne for også at male, så du slipper for besværet med selv at gøre det, eller kontakte en maler.

Havearbejde

Når vi er i gang hos jer, så tilbyder vi også hjælp med jeres have. Om det er at ordne haven, fjerne ukrudt eller noget helt 3. så står vi klar til at hjælpe dig.

Ejendomsservice

Ejendomsservice er efterspugt af mange af boligforninger og virksomheder vi facilitere haveservice for. Hos os kan du samle det hele.

Vores Tømrer Står Klar Til At Hjælpe Dig

En større renovering eller et gør-det-selv projekt kan til tider være ret uoverskueligt. Men sådan behøver det ikke være. Lad os hjælpe dig.

Vores dygtige tømrere er klar til at give dig præcis hvad du ønsker, og når det passer dig. 

Så kontakt os i dag og få et tilbud på din opgave. Og hvis du egentlig bare har et spørgsmål eller to, så rådgiver vi også gerne. 

Hvad kan vores Tømrer egentlig hjælpe med?

En tømrer kan ikke kun hjælpe med at sætte en ny gips væg op. Vi har nøje udvalgt vores tømrere i København og der er derfor en bred palette af opgaver vi kan løse for dig. 

Det er eksempelvis: 

Og har du noget helt 10. du skal have lavet som ikke står på listen, så giv os gerne et kald alligevel. Måske vores tømrer København også kan hjælpe dig med det. 

Hvorfor bør du vælge en faglært tømrer?

Der er mange fordele ved at vælge en faglært tømrer i København. For selvom nogen projekter kan virke lige til eller som noget der nemt kan klares, så er du på ingen dækket ind hvis du selv laver det.

Hvis der sker nogen fejl eller du kommer til skade, er der ingen forsikring til at hjælpe desværre.

Hos Removo er vi dækket ind og skulle der ske fejl, er hele projektet derfor forsikret fra top til tå.

Det er dog noget vi sjældent bruger eftersom vi har mere fokus på blot at levere et godt og fejlfrit resultat.

Det er dog noget vi sjældent bruger eftersom vi har mere fokus på blot at levere et godt og fejlfrit resultat.

Derudover vil arbejdet også ofte udføres væsentligt hurtigere af en uddannet tømrer og du er sikker på alt er gennemarbejdet. 

Hvorimod hvis du eller en bekendt selv kaster sig ud i det, og det går galt. Så kan det være dyrere at få en tømrer København ud og fikse det, end det havde kostet at få os til at lave det fra starten af. 

Så hvis du ønsker den sikre løsning og en erfaren tømrer København der leverer i top kvalitet. Så kontakt os gerne. Vi rådgiver også gerne om din tømreropgave i København. 

Du kan kontakte os gennem vores kontaktformular eller vores mail [email protected] eller på nedenstående telefon nr. 

Tømrer København til stort & småt

Hos Removo går vi meget op i at kunne hjælpe vores lokalområde med jeres problemer. 

Vi har tidligere erfaring med alt fra større renovationer til små opgaver med lister, paneler osv.

Vi ønsker at være jeres foretrukne tømrer København og vi står derfor både til rådighed når det omhandler store og små opgaver. 

Uanset opgavens omfang er du sikret kvalitet og en dygtig tømrer til at udføre din opgave. 

Vi går op i din tilfredshed

Med mere end 15 års erfaring ved vi at det er din oplevelse der er det vigtigste. For os er det meget vigtigt at vi har en sund dialog med vores kunder. Det sikrer et mere gnidningsfrit forløb og samtidigt har vi nemmere ved at indfri dine forventninger når vi forstår dem bedre. 

Det vigtigste for os er at du er tilfreds og vi går derfor heller ikke før du er tilfreds og har haft en god oplevelse. 

Vi er din garanti for en dygtig tømrer i København og en god oplevelse. 

Kontakt os

Så hvis du ønsker et erfarent tømrerfirma i København til at hjælpe med din tømreropgave så skal du være velkommen til at kontakte os! 

Vi hjælper med både store og små opgaver og mere til. Hvis du bare har et spørgsmål eller søger noget rådgivning, står vi også klar til at rådgive dig om dit behov! 

Du kan kontakte os på 93 10 93 53 eller på [email protected] eller gennem vores kontaktformular her på siden. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Removo – Et håndværkerfirma du kan stole på.

Vi arbejder ud fra FN´s
17 verdensmål
5/5

1000+ anmeldelser

Referencer