maler København

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Daniel Vallentin

+45 93 10 93 53

Trin 1 af 3

Ved brug af formular accepteres at Removo må indsamle mine oplysninger.

Vores referencer

Maler i København

Hos Removo har vi over 15 års erfaring og en række dygtige og kompetente malere der gerne vil hjælpe dig med din maleropgave. 

Så tøv ikke med at kontakte os, vi giver dig et prisoverslag allerede i telefonen, så du hurtigt og nemt kan vurdere, hvad der er den bedste løsning for dig.

5/5

Vores kunder har vurderet vores service til 5/5 stjerner på Facebook – hvilket vi mener er et skulderklap i en Branche hvor kun det mest professionelle får anerkendelse.

Hør hvad vores kunder siger

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Vælg En Erfaren Maler i København

Bor du i København eller Nordsjælland og har brug for noget hjælp til at få malet? 

Så er Removo det helt rette sted for dig. Vi har over 15 års erfaring og har gennem årene hjulpet over 10.000 kunder med deres opgaver. Vi har adskillige dygtige, kompetente og erfarne malere klar til at hjælpe dig med din maleropgave. 

Vi har priser fra kun 380,- i timen og vi giver dig et prisoverslag på din opgave allerede i telefonen. 

Vi kan faktisk også mere end kun at male...

Vi har en masse dygtige malere, men vi har faktisk også meget andet. For mens vi alligevel er der, kan vi også hjælpe dig med:

Bortskaffelse af affald

Når vi er i gang med tømrerarbejde vil der helt sikkert komme noget affald. Det kan vi jo lige så godt tage det og hvad du ellers gerne vil slippe for, med.

Tømrerarbejde

Når man trænger til at få malet, så er det ikke usandsynligt at man måske også skal have lavet andet i hjemmet. Derfor tilbyder vi også tømrerarbejde så du kan få lavet alt hvad du har brug for, samlet et sted.

Havearbejde

Når vi er i gang hos jer, så tilbyder vi også hjælp med jeres have. Om det er at ordne haven, fjerne ukrudt eller noget helt 3. så står vi klar til at hjælpe dig.

Ejendomsservice

Ejendomsservice er efterspugt af mange af boligforninger og virksomheder vi facilitere haveservice for. Hos os kan du samle det hele.

Vores Malerfirma Er Her For Dig

Maling af et helt hus eller lejlighed kan være ret uoverskueligt hvis man står midt i en flytning, eller en større renovering. 

Ved at lade os male får du ikke kun en dygtig og professionel maler i København. Du får også mere et flot resultat, mere ro og overblikket tilbage. 

Vi står klar til både at hjælpe, men også at rådgive dig omkring din opgave og hvor stort omfanget af den er. 

Og hvis du måske bare har et spørgsmål eller to du mangler svar på, så er det gratis at spørge og vi hjælper dig gerne. 

Hvad kan vores Malermester egentlig hjælpe med?

En maler kan ikke kun male. Faktisk har en maler en bred vifte af kompetencer og derfor også en masse forskellige opgaver de kan løse. 

Vores maler kan eksempelvis hjælpe dig med: 

Og står med du noget helt 7. du vil have lavet, så er du altid velkommen til at give os et kald. Måske vores maler i København også kan rådgive og hjælpe dig med din opgave.  

Vi arbejder ud fra FN´s
17 verdensmål
5/5

1000+ anmeldelser

Referencer