Makulering

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Daniel Vallentin

+45 93 10 93 53

Trin 1 af 3

Ved brug af formular accepteres at Removo må indsamle mine oplysninger.

Vores referencer

Lad os stå for din Makulering

I dagens verden, hvor data er en uvurderlig ressource, har beskyttelse af fortrolige oplysninger og dokumenter aldrig været vigtigere før end det er nu. For bedst at beskytte data er det vigtigt at det opbevares korrekt, og især afskaffes på den rette måde. 

Det er her vi Removo kommer ind i billedet. Reglerne for afskaffelse af dokumenter er ret omfattende og der er flere procedurer som skal følges. Heldigvis har vi meget erfaring med det og vi kan sikrer dig, at fortrolige oplysninger håndteres og makuleres på en sikker og ansvarlig måde. 

Vi er derfor din garanti for en ansvarlig sikkerhedsmakulering, så du roligt kan overlade dine makuleringsopgaver til os. 

5/5

Vores kunder har vurderet vores service til 5/5 stjerner på Facebook – hvilket vi mener er et skulderklap i en Branche hvor kun det mest professionelle får anerkendelse.

Hør hvad vores kunder siger

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Vi kan klare alle former for makulering

Alle virksomheder har forskellige formål, rutiner, forbrug og behov. Ens behov for makulering og bortskaffelse af dokumenter vil derfor også være meget an på den enkelte virksomhed. 

Vi tilbyder derfor hjælp med makulering af papir og dokumenter til dig der bare har brug for hjælp en enkel gang. Vi kommer gerne og hjælper dig af med det, så du blot kan fokusere på dit arbejde. 

Mange kunder der har brug for makulering af papir eller dokumenter, vil dog på et tidspunkt have behov for det igen. Vi tilbyder derfor at man kan få en fast aftale. 

Intervallet aftales ud fra jeres behov og så kommer vi fast når det passer jer, og håndterer jeres makulering. På den måde skal i ikke tænke på det. Vi kommer helt automatisk og klarer makuleringen for jer. 

Så uanset om det blot er et enkeltstående tilfælde du har behov for hjælp til, eller en fast aftale passer mere til jeres behov. Så stor vi klar til at hjælpe jer. 

I kan kontakte os på 93 10 93 53 eller på [email protected]

Vi tilbyder også...

Hos ReMovo er det helt anderledes. Vi har nemlig fusioneret fire af landets mest anerkendte servicevirksomheder til ét stærkt brand for at kunne hjælpe vores kunder bedst muligt.

Tømrer

Står du og skal have lavet en større renovering? Hos Removo har vi adskillige dygtige håndværkere klar til at hjælpe dig!

Storskrald

Skraldebilen hjælper med at skræddersye lige præcis den affaldsløsning du søger. Vi tilbyder vores service både privat og erhverv.

Leje af container

Hos Container-Leje tilbyder vi leje af container i hele København og omegn, og vi tilbyder det til både private, erhverv og foreninger.

Læs mere →

Skadedyrsbekæmpelse

Døjer du med hvepse? Så lad Skadedyrsbilen hjælpe dig. Vi står klar til at rykke ud i København, Nordsjælland og omegn.

Miljøvenlig makulering

Udover at der er høje krav til hvordan data bortskaffes er der faktisk også store miljømæssige krav.

Når man makulerer er der også strenge krav til hvordan materialet bortskaffes, så det ikke forurener, men bliver bortskaffet på en forsvarlig måde. 

Hos Removo går vi meget op i at være en miljøansvarlig virksomhed, hvor alt gøres ud fra princippet om at skåne planeten mest muligt. 

Vi har derfor også uddannet alt vores personale i hvordan affald, papir, dokumenter mm. makuleres og bortskaffes på en bæredygtig måde. 

Hvis det lyder som noget for dig, skal du være velkommen til at kontakte os. 

Hvorfor makulerer jeg ikke bare selv?

Ja det er et godt spørgsmål og det kan virke fristende blot selv at håndtere makuleringen. Men der er flere gode grunde til at bruge en ekstern virksomhed som Removo end selv at gøre det. 

For det første er der en masse regler og love for hvordan papirer, dokumenter mm. skal bortskaffes som skal overholdes. Hvis ikke de overholdes kan man have udsigt til en større bøde. Især hvis man har med personfølsomme oplysninger at gøre. Samtidigt skal det også gøres på en miljøvenlig og bæredygtig måde. Helst endda så materialet kan genanvendes. Hvilket desværre er noget de færreste virksomheder har en større indsigt i hvordan gøres.

Det er dog noget en virksomhed som Removo har helt styr på og kan garantere bliver makuleret og bortskaffet på en forsvarlig og bæredygtig måde. 

Derudover er der også nogen udgifter forbundet med selv at gøre det. Først og fremmest skal der jo indkøbes nogen maskiner der kan lave makuleringen. Mange virksomheder oplever også at det er dyrere at få deres medarbejdere til at stoppe sit arbejde for at hjælpe med makuleringen, end det er blot at få os ud og klare det. 

Det er derfor ikke kun mere miljøvenligt og sikkert at gøre brug af os, men oftest vil det også være en mindre omkostning end selv at løse det internt. 

Hvis du lyder som noget for dig skal du være velkommen til at kontakte os. 

Kontakt os

Så hvis du ønsker et erfarent firma til at makulere dine papirer på en forsvarlig og bæredygtig måde, så kunne vi godt være den løsning du leder efter. Vi har ihvertfald mere end 15 års erfaring og +9.000 tilfredse kunder.

Og vi er sikre på vi også kan hjælpe dig af dine dokumenter. Så tøv ikke med at kontakte os.

Vi står klar med en skarp makulering pris tilpasset jeres behov.
Vi kan kontaktes på [email protected] eller på 93 10 93 53.

Removo – Din ekspert i makulering i København og Nordsjælland

Vi arbejder ud fra FN´s
17 verdensmål

5/5

1000+ anmeldelser

Referencer