Rydning af loft

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Daniel Vallentin

+45 93 10 93 53

Trin 1 af 3

Ved brug af formular accepteres at Removo må indsamle mine oplysninger.

Vores referencer

Effektiv Rydning Af Loftrum

Hos Removo, er vi specialister i rydning af loftrum og rydning af kældre. Hvis du derfor har et loftrum, hvor du har behov for hjælp til rydning, rengøring eller endda desinficering. Så kan vi hos Removo hjælpe og sørger for at din rydning af loft foregå hurtigt og gnidningsfrit.

5/5

Vores kunder har vurderet vores service til 5/5 stjerner på Facebook – hvilket vi mener er et skulderklap i en Branche hvor kun det mest professionelle får anerkendelse.

Hør hvad vores kunder siger

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Lad os rydde dit loft

Gennem mere end 15 år har vi hjulpet private og virksomheder med rydning og rengøring af loft. Ved at gøre noget i så mange år, opnår vi en ekspertise og rutine som de færreste virksomheder kan matche. Ved at vælge os til din rydning af loft, får du derfor et team der arbejder effektivt og ved hvordan det hele foregår på bedste vis. 

Vi passer på de ejendele du ønsker at gemme og resten kan vi bortskaffe på forsvarlig vis. Du behøver derfor ikke have nogen bekymringer ved at vælge os til at så for din loftsrydning. 

Kontakt os gerne i dag og hvornår vi kan hjælpe dig med din rydning af loft. 

Professionel rengøring af loft

Hos Removo kan du få mere end blot et team der rydder dit loft. Vi kan også stå for din rengøring af loft, så du får et helt rent loftrum der er klar til brug. 

For os er det vigtigt at kunne tilbyde en løsning der dækker alle ens behov. Hvis du derfor har behov for rengøring af dit loft, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi sikrer både at snavset forsvinder, eventuelt spindelvæv fjernes og du står tilbage med et helt rent loft. Med vores rengøring af loft, er du sikker på at vi kommer til bunds og får fjernet alt snavs. 

Vi skræddersyer gerne et tilbud til dig, så du får præcis den hjælp du har behov for. Så kontakt os i dag. 

Vi tilbyder også...

Hos Removo tilbyder vi meget mere end rydning og rengøring af loft. Vi tilbyder en lang række services så du kan få alt den hjælp du har behov for. Ved at vælge os behøver du kun kontakte en virksomhed. Nedenstående er et udsnit af hvad vi også kan gøre for dig: 

Afhentning af affald

Har du behov for rydning af loft, vil der højst sandsynligt være en masse affald. Vi kan tage det med og sørge for at det bliver afskaffet på den mest miljørigtige måde. På den måde slipper du for bekymringer.

Nedrivning

Er du i gang med en større ændring i hjemmet og skal have hjælp til nedrivning? Så kan vi klare det for dig. Kontakt os gerne og hør mere.

Skadedyrsbekæmpelse

Har du problemer med rotter, eller andre skadedyr på dit loft eller i resten af hjemmet? Så lad vores skadedyrsservice hjælpe dig.

Desinficering af loftrum

Nogen loftrum har brug mere end blot rengøring. Når et loftrum har stået i måneder, år og mere til så kan der nogen gange komme ting som ikke en god gang knofedt er nok til at løse. 

I sådanne tilfælde tilbyder vi at komme og foretage en desinficering af loftet. Så kommer vi helt til bunds i alt hvad der vil være og med vores desinficering af loftrummet, er du sikker på at det bliver helt rent og klar til brug. 

Kontakt os i dag

Så hvis du har behov for rydning af loft eller noget rengøring af loftrum, fra et erfarent og grundigt firma – så er vi måske det helt rette match. Hvis det er nødvendigt kan vi også foretage desinficering af dit loftrum. 

Vi står klar til at hjælpe dig og skræddersyer et tilbud til dig, der passer præcis til dit behov. 

Lyder det som noget for dig, så skal du være velkommen til at kontakte os! Vi sidder klar, også hvis du bare gerne vil have lidt vejledning, rådgivning eller har et enkelt spørgsmål du ønsker svar på. 

Du kan kontakte os på 93 10 93 53 eller på [email protected]. Du kan også udfylde kontaktformularen og så vender vi tilbage til dig. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Vi arbejder ud fra FN´s
17 verdensmål

Referencer