Nedrivning

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Daniel Vallentin

+45 93 10 93 53

Trin 1 af 3

Ved brug af formular accepteres at Removo må indsamle mine oplysninger.

Vores referencer

Nedrivningsfirma til nedrivningsopgaver

Hos Removo er vi specialister inden for nedrivning, og det har i mange år været en af vores mest efterspurgte ydelser. Vi står for nedrivning af badeværelser, køkkener, huse og sommerhuse. Kort sagt tilbyder vi alle former for nedrivning.

Igennem de sidste 15 år har vi hjulpet over 1000 kunder med forskellige nedrivningsopgaver – lige fra den lille familie, der skulle have revet en væg ned mellem to værelser, til nogle af landets største virksomheder i byggebranchen, der har behov for at fjerne utallige parcelhuse og klargøre grunde til større byggeprojekter.

5/5

Vores kunder har vurderet vores service til 5/5 stjerner på Facebook – hvilket vi mener er et skulderklap i en Branche hvor kun det mest professionelle får anerkendelse.

Hør hvad vores kunder siger

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Pris på nedrivning

Prisen for en nedrivningsopgave er selvfølgelig lige så variabel som opgavens størrelse. Derfor kan vi ikke give en pris på din nedrivningsopgave, før vi har fået detaljer om, hvad den indebærer. 

Det er dog vigtigt for os at understrege, at vi er opmærksomme på, at prisen for din nedrivning også er en bekymring for dig som kunde. Derfor tilbyder vi altid at give en hurtig overslagspris over telefonen.

Det er klart, at hvis du har en stor eller kompleks opgave, skal vi komme ud og se på den, før vi kan give en pris. Vi vil sikre os, at den pris du får oplyst, er den samme, der står på fakturaen, når vi har fuldført opgaven. Men i 8 ud af 10 tilfælde kan vi give en realistisk pris allerede over telefonen. Ring til os på 93 10 93 53 med det samme, og lad os se, om vi kan hjælpe dig.

Vi tilbyder også...

Hos ReMovo er det helt anderledes. Vi har nemlig fusioneret fire af landets mest anerkendte servicevirksomheder til ét stærkt brand for at kunne hjælpe vores kunder bedst muligt.

Tømrer

Står du og skal have lavet en større renovering? Hos Removo har vi adskillige dygtige håndværkere klar til at hjælpe dig!

Storskrald

Skraldebilen hjælper med at skræddersye lige præcis den affaldsløsning du søger. Vi tilbyder vores service både privat og erhverv.

Leje af container

Hos Container-Leje tilbyder vi leje af container i hele København og omegn, og vi tilbyder det til både private, erhverv og foreninger.

Læs mere →

Skadedyrsbekæmpelse

Døjer du med hvepse? Så lad Skadedyrsbilen hjælpe dig. Vi står klar til at rykke ud i København, Nordsjælland og omegn.

Nedrivning i København og Nordsjælland

Vores nedrivningsteam arbejder i hele København og omegn, samt i Nordsjælland. Uanset om du bor i Valby eller Rungsted, har vi altid et nedrivningshold i nærheden.

Hvad skal du være opmærksom på i forbindelse med nedrivning?

Når det kommer til nedrivningsopgaver, er der flere ting, du skal være særligt opmærksom på, når du vælger et nedrivningsfirma. Virksomheden skal have styr på, hvad de laver, da der er mange ting, der kan gå galt i en nedrivning, selvom det lyder simpelt. Der er dog flere gode grunde til at vælge nogen med stor erfaring inden for nedrivning, herunder:

1:

Det er vigtigt, at nedrivningsfirmaet har fuldstændig styr på, hvor der er placeret vandrør og stikledninger, så medarbejderen ikke ender med at køre en bajonetsav igennem et vandrør eller afbryder strømmen i den anden ende af huset. Det er nemlig meget uheldigt at skulle betale for en akut elektriker eller VVS’er, hvis det kunne have været undgået.

2:

Derudover er der mange miljøhensyn, der skal tages i forbindelse med bortskaffelse af byggeaffald, da alt skal sorteres korrekt for at skåne miljøet. Heldigvis er affaldshåndtering en del af Removos ydelser og har været en af vores hovedkompetencer i de sidste 15 år.

3:

Prisestimater – Et uerfarent nedrivningsfirma vil ofte have en tendens til at estimere en forkert pris, da de ikke har lavet så mange opgaver. Men selvom det er dem, der har regnet forkert, er det stadig dig, der ender med at betale, da ingen virksomheder tager penge med på arbejde.

4:

Det erfarne nedrivningsfirma har gennem årene opbygget strømlinede processer for nedrivning og bortskaffelse af affald, der sikrer, at de bruger færre timer på opgaven og dermed sparer dig penge i sidste ende.

Nedrivning af køkken

Står du over for at skulle rive et køkken ned, har vi de helt rigtige kompetencer. Vi kan på rekordtid fjerne dit køkken og bortskaffe affaldet på en sikker og miljøvenlig måde. Med andre ord fungerer vi som en rullende genbrugsstation med et professionelt nedrivningsteam. I forbindelse med nedrivningen af dit køkken tager vi hensyn til vand, gas og strøm, så det er nemt for VVS’eren, elektrikeren eller gasmanden at trække, hvad der skal trækkes i forbindelse med etablering af dit nye køkken. Vi giver altid et uforpligtende og skræddersyet tilbud på din opgave, før vi kommer ud, så du har en realistisk forventning til, hvad det vil koste dig, når vi er færdige.

Nedrivning af badeværelse

Skal du have renoveret badeværelset, og har du brug for hjælp til nedrivning, er Removo blandt de bedste til opgaven. 

Vi tilbyder nedrivning af badeværelse fra kun 4.500 kr., og kan stå for alt fra nedrivning af brusekabiner, håndvaskearmaturer, brusekabiner, fliser og toiletter. 

Alt bliver bortskaffet og sorteret i overensstemmelse med miljøvenlige anvisninger, hvilket sikrer, at du har det mindst mulige klimaaftryk, når du bruger os til nedrivning af badeværelse. Ring med det samme og få en uforpligtende overslagspris på din opgave allerede i telefonen.

Miljøvenligt nedrivningsfirma

Hos Removo er det vigtigt for os at arbejde som et miljøansvarligt nedrivningsfirma. 

Vi arbejder så bæredygtigt som muligt, blandt andet ved nøje at sorte og genanvende de materialer vi kan. På den måde kan vi reducere vores mængde affald og fremme genbrug når vi laver nedrivningsarbejde. 

Vores dygtige team er eksperter i nedrivning på den mest bæredygtige måde, og sikrer vi udelukkende anvender miljøvenlige redskaber og materialer. 

Vores indsats for bæredygtighed inkluderer også samarbejde med genbrugsstationer, så alle materialer bliver udnyttet bedst muligt.

Ærlighed og gennemsigtighed

At vælge de rette til din nedrivning i København eller Nordsjælland, kan være svært. Det kan være en jungle at finde rundt i hvem der passer til jeres opgave. Hos Removo er du garanteret professionelle, dygtige og ærlige håndværkere. Hos os vil du ikke støde på skjulte gebyrer eller ekstra tillæg. 

Vi giver et prisoverslag tilpasset din opgave, og medmindre andet aftales undervejs så vil det også være den pris du skal betale når vi er færdige. Vi er en virksomhed der har eksisteret i mange år, og vores ambitioner er også at være det foretrukne nedrivningsfirma København de næste mange år. Det kan man i vores optik kun være ved at være et ærligt nedrivningsfirma der behandler sine kunder godt og leverer en god service.

Vi har hjulpet danskerne i mange år og forventer fortsat at gøre det de næste mange år. Hvis det lyder som noget for dig hjælper vi også gerne med din opgave. 

En sikker nedrivning

Når man som nedrivningsfirma foretager en nedrivning, er det essentielt at der er styr på sikkerhedsproceduren. Vi følger nogen strenge sikkerhedsstandarder for at kunne beskytte vores medarbejdere, kunder og deres ejendomme.

For altid at være bedst beskyttet, har alle nedrivningsmænd sit eget personlige beskyttelsesudstyr, regelmæssig sikkerhedsuddannelse og interne kurser i sikkerhed og ”best practice”.

Vores folk er uddannet til at kunne håndtere enhver nedrivningsopgave. Vi kan derfor også varetage farlige materialer som asbest og få det afskaffet på en miljørigtig og forsvarlig måde.

Så hvis du ønsker en professionelt og forsvarligt nedrivningsfirma til din nedrivning.

Så står vi klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at kontakte os, og få et gratis tilbud.

Tilpassede nedrivnings løsninger

For os hos Removo er hver nedrivningsopgave unik. Vi behandler din opgave ud fra dine behov og specifikationer. 

Vi har erfaring med nedrivning af mange forskellige arter. Vi har før været brugt som nedrivningsfirma ved alt fra nedrivning af private boliger og lejlighedskomplekser til store erhvervsejendomme.  

Vi kan også assistere hvis der er brug for hjælp i specielle situationer såsom, historiske bygninger eller i tætbebyggede områder med begrænset plads.

Vores mål er at levere en effektiv, sikker og professionel nedrivning, så du kan stole trygt på at det bliver præcis som du ønsker.

Kontakt os

Lyder det som noget for dig? Så skal du ikke tøve med at kontakte os! Vi står klar til at hjælpe dig!

Vi giver altid et uforpligtende tilbud med en skarp nedrivning pris.
Vi kan kontaktes på [email protected] eller på 93 10 93 53.

Vi arbejder ud fra FN´s
17 verdensmål

5/5

1000+ anmeldelser

Referencer