Fliserens

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Daniel Vallentin

+45 93 10 93 53

Trin 1 af 3

Ved brug af formular accepteres at Removo må indsamle mine oplysninger.

Vores referencer

Fliserens i København og Nordsjælland

Når du får lavet fliserens og efterfølgende får imprægneret dine fliser, vil dine fliser stå som nye.

For at forlænge levetiden på dine fliser sørger vi altid for at lave den korrekte algebehandling, inden vi nanoimprægnerer dine fliser, således at vi forlænger holdbarheden af det udførte arbejde.

Vi sørger også for, at du slipper for alger og flisepest.

Få fjernet ukrudt mellem fliserne med fliserens. Ud over at dine fliser kommer til at stå helt perfekt efter en behandling, blæser vores professionelle fliserenser og fugerne imellem fliserne op. I den forbindelse fjerner den også ukrudt imellem stenene.

Det er en ideel mulighed for at fylde fugerne op med ukrudtshæmmende flisesand. Du kan enten selv fylde fugerne med ukrudtshæmmende flisesand, eller vi kan gøre det for dig.

Fordelen er, at det er sværere for ukrudtet at gro, og det ukrudt, der måtte komme alligevel, er generelt super nemt at fjerne, da det ikke har mulighed for at hæfte sig så kraftigt.

Langt de fleste af vores kunder vælger at køre med et fast serviceabonnement, hvor vi årligt kommer ud og algebehandler og imprægnerer fliserne, så det ikke er muligt for alger og flisepest at hæfte sig på fliserne.

5/5

Vores kunder har vurderet vores service til 5/5 stjerner på Facebook – hvilket vi mener er et skulderklap i en Branche hvor kun det mest professionelle får anerkendelse.

Hør hvad vores kunder siger

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Miljøvenlig rensning af fliser

Da vi hos Removo efterlever FN’s 17 verdensmål, er klimaet en af vores absolutte topprioriteter. Derfor er al den kemi, vi bruger, nøje afmålt, så vi aldrig bruger mere end hvad der er nødvendigt for at dine fliser kommer til at stå rene og pæne. Derudover er vi meget bevidste om, at den kemi, som vi bruger, er miljøvenlig, så du altid har det absolut mindste klimaaftryk, når du vælger os til fliserens.

Vi tilbyder også...

Hos ReMovo er det helt anderledes. Vi har nemlig fusioneret fire af landets mest anerkendte servicevirksomheder til ét stærkt brand for at kunne hjælpe vores kunder bedst muligt.

Haveservice

Når vi alligevel er forbi og rense jeres fliser, kan vi med fordel trimme hækken, slå græsset eller fjerne ukrudt i det grønne miljø.

Myrerbekæmpelse

Er der myrer imellem fliserne, eller andre stedet i haven hvor de er til gene, kan vi med fordel tage os af dem når vi alligevel er der så sparer du kørsel.

Afhentning af skrald

Når vi alligevel er på besøg, vælger mange af vores kunder, lige at få os til at tage noget bygge eller haveaffald med når vi køre igen.

Ejendomsservice

Vi renser fliser hos mange boligforeninger, men vidste du at vi kan tage os af alt i forbindelse med ejendomsservice, lige fra trappevask til de grønnearialer.

Gå til Ejendomsservice →

Rensning af fliser pris

Hvad koster det egentligt at få renset sine fliser? Når du søger på nettet, vil du finde mange forskellige priser, lige fra 25 til 100 kroner pr. kvm.

Skal man være helt ærlig, er det nok mere vildledning end vejledning, da hver enkelt opgave på fliserens er individuel.

Skal du bare have renset fliserne? Skal du have algbehandlet og imprægneret? Skal vi smide fugesand imellem fugerne, og hvilken type fugesand vil du gerne have, at vi bruger?

Alt sammen er faktorer, der er relevante for den endelige pris, der står på din faktura. Derfor vil vi hellere have, at du ringer til os, så du kan få en snak om dine ønsker og behov.

Vi giver altid en realistisk overslagspris i telefonen, så du ikke skal vente i dage- eller ugevis på at finde ud af, hvad det skal koste.

Og vi har generelt markedets skarpeste priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Så ring på telefon: 71 99 67 08, og få en overslagspris nu.

Vi arbejder ud fra FN´s
17 verdensmål

5/5

1000+ anmeldelser

Referencer