Haveservice

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Daniel Vallentin

+45 93 10 93 53

Trin 1 af 3

Ved brug af formular accepteres at Removo må indsamle mine oplysninger.

Vores referencer

Haveservice

Hos Removo kan vi hjælpe med basal haveservice. Alt det praktiske, som du ikke lige orker at få gjort, men som skal gøres, hvis din have skal se flot ud hen over foråret, sommeren og efteråret.

5/5

Vores kunder har vurderet vores service til 5/5 stjerner på Facebook – hvilket vi mener er et skulderklap i en Branche hvor kun det mest professionelle får anerkendelse.

Hør hvad vores kunder siger

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Græsslåning i København og Nordsjælland

Bor du i København eller Nordsjælland og har behov for løbende assistance til vedligeholdelse af din græsplæne, er vi de helt rigtige til at hjælpe dig.
Vi hjælper fast flere hundrede af vores kunder med at slå deres græs.

Vi tilbyder også...

Andre af vores kunder der har brugt os til haveservice har også brugt os til følgende opgaver, imens vi alligevel var der.

Bortskaffelse af affald

Når vi alligevel er igang med haveservice er det helt naturligt, at vi også skaffer dig af med dit haveaffald og hvad du ellers måttet skulle af med.

Skadedyrsbekæmpelse

Når vi alligevel er igang i haven kan vi med fordel sprøjte for myrer, hvepse og hulmursbier. Ved at samle alle dine opgaver på en gang sparer du både kørsel og opstart.

Rensning af fliser

Når nu vi er igang og allerede er hos jer, kan vi med fordel også rense din fliseterrasse eller indkørsel. Så dine udendørs Arealer står perfekt.

Ejendomsservice

Ejendomsservice er efterspugt af mange af boligforninger og virksomheder vi facilitere haveservice for. Hos os kan du samle det hele.

Hækkeklipning i København og Nordsjælland

Skal hækken klippes, og står du i en situation, hvor du ikke selv har lyst, overskud eller mulighed for at gøre det selv?

Selvom mange vælger at klippe deres egen hæk, skal det ikke være nogen hemmelighed, at vi som fagfolk i de fleste tilfælde får den til at fremstå markant pænere.

Udover at det kan være tidskrævende, er det ofte også et spørgsmål om estetik, når man vælger professionel haveservice til at klippe hækken. Hækkeklip er en af de ting vores haveservice team oftest bliver kaldt ud til.

Hækkeklipning pris

Bor du i København eller Nordsjælland og skal have en skarp pris på din hækkeklipning, skal du ringe til os, og vi giver dig en hurtig overslagspris.

Vores hækkeklipning prissættes typisk pr. meter og afhænger af, om der er tale om trimning eller beskæring, ligesom der tages forbehold for, om det er en enkeltsidet eller dobbeltsidet hæk.

Det vigtigste for os er, at du får en rimelig pris på din hækkeklipning, så du er glad og tilfreds og har lyst til at bruge en af vores mange services en anden gang.

Fjernelse af ukrudt

Hos Removo tilbyder vi fjernelse af ukrudt som en del af vores professionelle haveservice.

Hvis du er husejer, kan du formentlig relatere til frustrationen ved at skulle fjerne ukrudt mellem fliserne, for en uge efter at se alt det ukrudt, du lige har fjernet, erstattet af en ny hær af ubudne gæster.

Man kan gøre meget for at undgå ukrudt, men sandheden er, at der ikke findes nogen miljøvenlig måde at slippe af med det på.

Den billigste løsning er selv at bruge alle sine aftentimer og weekender på det, eller bare at leve med det.

Lad os være din løsning

Den nemmeste løsning er at ringe til os og få en af vores professionelle haveservice-specialister ud.

De er hurtige og effektive, og kan hyres til en enkelt opgave eller løbende fjernelse af ukrudt.

Er din primære bekymring ukrudt mellem fliserne, og er det mange år siden, du har fået dine fliser renset, kan det ofte betale sig at få lavet en fliserens, da vi her kan blæse fugerne op.

Når du får renset fliserne, kan vi også anvende ukrudtshæmmende fugesand, så vores haveservice-team fremadrettet vil have mindre at lave, når de skal fjerne dit ukrudt.

På den måde kan der være en god investering forbundet med det, selvom det selvfølgelig er lidt dyrere i første omgang.

Så ring til os på telefon: 71 99 67 08 – SÅ kan du få et tilbud på din opgave med det samme.

Har du flere haveservice-relaterede opgaver, der skal løses, kan vi også give et samlet prisoverslag på det hele, så du ved, hvad du kan forvente at betale.

Vi arbejder ud fra FN´s
17 verdensmål

5/5

1000+ anmeldelser

Referencer