Tømrer

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Daniel Vallentin

+45 93 10 93 53

Trin 1 af 3

Ved brug af formular accepteres at Removo må indsamle mine oplysninger.

Vores referencer

Professionel Tømrer - Kvalitet i Hele Landet

Hos Removo tilbyder vi landsdækkende tømrerservice. Vores tømrere er erfarne og kan hjælpe dig med at få den tilføjelse til din bolig som du drømmer om!

Vi kan hjælpe med alt fra mindre reparationer til større byggeprojekter. Med håndværk og professionalisme i top høj kvalitet, er du sikret en partner, der kan gøre dine drømme til virkelighed.
5/5

Vores kunder har vurderet vores service til 5/5 stjerner på Facebook – hvilket vi mener er et skulderklap i en Branche hvor kun det mest professionelle får anerkendelse.

Hør hvad vores kunder siger

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Din Alsidige Tømrer

Som en af landets førende tømrere, er det vigtigt for os at vores kompetencer så alsidige, at vi dækker hele spektret – fra gulv til tag, og alt derimellem. 

Uanset omfanget af din opgave, så står vi klar til at levere arbejde af højeste kvalitet, der ikke bare møder, men overgår dine forventninger. 

Hos os er ingen tømreropgave for stor eller for lille. Med mere end 15 års erfaring, er vi udrustet til at påtage os enhver opgave.

Tømrerarbejde er ikke det eneste vi tilbyder...

Hos Removo tilbyder vi ikke kun tømrerarbejde. Vi har mange forskellige dygtige håndværkere der kan hjælpe dig!
For mens vi alligevel er der kan vi faktisk også hjælpe med:

Maling

Skal du bruge en erfaren maler i København. Vores dygtige malere i København står klar til at hjælpe dig.

Havearbejde

Når vi er i gang hos jer, så tilbyder vi også hjælp med jeres have. Om det er at ordne haven, fjerne ukrudt eller noget helt 3. så står vi klar til at hjælpe dig.

Afhentning af affald

Hos Removo kommer vi ikke kun og udfører et godt stykke arbejde, vi kan faktisk også tage alt affaldet med igen.

Tømreropgaver vi udfører

Her kan du se et udvalg af de mest typiske tømreropgaver, vi bliver sat til:

Og skulle du have noget helt 11. så er det sikkert noget vi gennem de sidste 15 år også har lavet før. Så kontakt os endelig og hør hvad vores tømrer kan gøre for dig.

Din Tømrerpartner til privat og erhverv

Hos Removo forstår vi, at både private og erhvervskunder har unikke behov, når det kommer til en tømrer. Derfor står vi som din tømrer klar til at imødekomme enhver opgave med samme høje grad af professionalisme og kvalitet.

Vi kan hjælpe dig uagtet om du blot ønsker en ny carport eller om i er en virksomhed der skal renoveret en større ejendom.  
 
Vi arbejder altid tæt sammen med alle vores kunder for at sikre, at dit projekt bliver lavet efter din vision. Hos os får du en pålidelig partner, der vægter kvalitet og håndværk, uanset projektets størrelse.
 
Vores tømrere har gennem mere end 15 år hjulpet danskerne og hjælper også gerne dig.

Kun Fornuftige Tømrer Priser

Hos Removo stræber vi efter at give dig mest muligt for dine penge, uden at det går ud over kvaliteten, af det arbejde vores tømrer leverer. 

Vi forstår, at pris er en afgørende faktor, når du vælger en tømrer, og derfor er vores tømrer priser både fornuftige og konkurrencedygtige. 

Vi sørger altid for at have gennemsigtighed i forhold til omkostningerne, som skulle komme i forlængelse med dit projekt. Vi sikrer dig derfor, at du fra starten ved, hvad du kan forvente, uden uventede udgifter.

Vores priser afspejler kvaliteten af de materialer vi bruger, og den ekspertise vores tømrere bringer til hvert opgave. Vi investerer tid i at forstå dine behov og ønsker, så vi kan tilbyde skræddersyede løsninger, der passer til dit budget. 

Vi ville gerne kunne skrive et tal og sige at det er det her det koster. Men det kan vi ikke, for alle opgaver er jo forskellige. Det er markant mere omfattende at renovere et hus end at indsætte paneler. 
 
Du skal derfor være meget velkommen til at kontakte os om din opgave og så får du et tilbud skræddersyet till dit behov.

Faglært Tømrer - Din Garanti for Kvalitet

Når du vælger en faglært tømrer til din opgave, investerer du ikke blot i håndværket, men også i levetiden af det færdige arbejde.
 

Der er mange som laver håndværk selv og det kan der være flere udfordringer ved. For det første er du ikke garanteret kvalitet og det kan være det hele skal laves om 6 måneder. 

Der vil der til gengæld heller ikke være en forsikring til at dække de skader og komplikationer der kan komme af det. 

Hvis man derimod vælger en faglært tømrer er du sikret en håndværker der har haft flere års uddannelse og som har viet sit liv til lige netop dette her. 

Hvis uheldet skulle være ude og der skulle ske fejl, vil der være en forsikring til at dække alt. Selvom vi selvfølgelig starter med at selv at komme ud og fikse det. 

Kontakt os
Hvis du står og har brug for en tømrer, som kan sit kram og med fornuftige priser, ja så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores tømrere er altid klar til at hjælpe dig med dit projekt, stort som småt.
 

Har du nogle spørgsmål eller brug for noget rådgivning, står vi også klar til at rådgive dig! 

Du kan kontakte os på 93 10 93 53 eller på [email protected] eller gennem vores kontaktformular her på siden. 

Vi ser frem til at høre fra dig! 

Removo – Et håndværkerfirma du kan stole på.

Vi arbejder ud fra FN´s
17 verdensmål
5/5

1000+ anmeldelser

Referencer