ejendomsservice København

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Daniel Vallentin

+45 93 10 93 53

Trin 1 af 3

Ved brug af formular accepteres at Removo må indsamle mine oplysninger.

Vores referencer

Ejendomsservice i København

Hos Removo står vi klar til at hjælpe dig med at vedligeholde din ejendom i København. 

Vores ejendomsservice når hele vejen rundt, så du kan have ro i maven og vide din ejendomsservice i København er sikret. 

Kontakt os gerne og hør hvad vi kan tilbyde af ejendomsservice i København, måske det er lige hvad din ejendom mangler. 

5/5

Vores kunder har vurderet vores service til 5/5 stjerner på Facebook – hvilket vi mener er et skulderklap i en Branche hvor kun det mest professionelle får anerkendelse.

Hør hvad vores kunder siger

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Vælg Ejendomsservice i København Der Passer Jer

Har du en ejendom i København der trænger til et opløft og bedre vedligeholdelse? 

Så er Removo ejendomsservice København det helt rette for dig! Vi har været her i over 15 år og har erfaring med alt slags ejendomsservice.

Lad os stå for din ejendomsservice i København og slip for bekymringer. 

Vi har priser fra kun 380,- i timen og står gerne klar til at give dig et uforpligtende tilbud på din ejendomsservice. 

Vi kan mere end bare ejendomsservice...

Udover at tilbyde ejendomsservice i København, kan vi også hjælpe dig med meget mere. Nedenstående er et lille udsnit af noget af det vi kan hjælpe dig med:

Bortskaffelse af affald

Når vi er i gang med tømrerarbejde vil der helt sikkert komme noget affald. Det kan vi jo lige så godt tage det og hvad du ellers gerne vil slippe for, med.

Tømrerarbejde

Når man har brug for ejendomsservice, så er det ikke helt usandsynligt at man måske også skal have lavet andet i ejendommen. Derfor tilbyder vi også tømrerarbejde så du kan få lavet alt hvad du har brug for, samlet et sted.

Havearbejde

Når vi er i gang hos jer, så tilbyder vi også hjælp med jeres have. Om det er at ordne haven, fjerne ukrudt eller noget helt 3. så står vi klar til at hjælpe dig.

Maling

Det er de færreste nye vægge, terrasser, paneler osv. der ikke skal males efter opsætning. Vi står gerne for også at male, så du slipper for besværet med selv at gøre det, eller kontakte en maler.

Vælg Et Ejendomsservice Firma Med Erfaring

Når du skal vælge et ejendomsservice firma i København til at varetage jeres ejendomsservice er det vigtigt at vælge en virksomhed med erfaring. 

Ejendomsservice er en meget alsidig opgave, med mange forskellige opgaver, der alle skal varetages med professionalisme. 

Det er derfor vigtigt du vælger et ejendomsservice firma med erfaring der ved hvad der skal laves og forstår at arbejde selvstændigt. 

Hos Removo er vi klar til at hjælpe dig. Vi sidder ved telefonen og giver dig gerne et tilbud. Det er også muligt bare at ringe til os hvis du har et par spørgsmål du vil have svar på. 

Hvad kan vores Ejendomsservice gøre for dig?

Ejendomsservice i København kræver varetagelse af mange forskellige opgaver. Vi har samlet alle de nødvendige kompetencer for at klare de opgaver hos Removo. 

Vores ejendomsservice kan hjælpe dig med:

Og har du en helt 14. ting der skal gøres for din ejendom, så kan vi måske også hjælpe dig med det. 

Vi arbejder ud fra FN´s
17 verdensmål
5/5

1000+ anmeldelser

Referencer