Genbrug og bæredygtighed med Removo

I en verden, hvor bæredygtighed bliver mere og mere vigtigt, er det essentielt at tænke over, hvordan vi håndterer vores affald. Vi danskere har et enormt stod CO2 aftryk pr. indbygger. 

Det er derfor vigtigt at vi gør hvad vi kan for at minimere vores forurening hvor vi kan. Der er flere forskellige ting der kan gøres for at være så miljøvenlig og bæredygtig som muligt. Vi har samlet nogen gode tips til hvordan du bedst får håndteret dit affald:

 
  1. Genbrug: Når du sorterer dit affald er noget af det vigtigste at du har fokus på hvad der kan genbruges og hvad der ikke kan. Genbrug er en vigtig faktor til hvordan vi sænker vores antal affald pr. indbygger i Danmark. Hav derfor altid med i dine overvejelser om der er noget som kan genbruges.
  2. Korrekt bortskaffelse: Farligt affald som batterier, elektronik og kemikalier kan ikke smides ud på samme måde som meget andet. Der skal man derfor være opmærksom på hvordan det håndteres.
  3. Mindre forurening: Ved at sortere og genbruge affald reduceres mængden af affald, der ender på lossepladser, hvilket mindsker forureningen. Affaldssortering sikrer at forekommer så lidt forurening som muligt af vores affald. Det er derfor vigtigt at alt affald smides ud korrekt og at det bliver sorteret så det passer til de affaldssystemer vi har fået bygget i Danmark.

Med Removo’s skraldebilservice kan du være sikker på, at dit affald bliver håndteret på en ansvarlig og bæredygtig måde. Vi har stort ekspertise i hvordan både farligt, kemisk og mange andre slags affald håndteres. 
Vi kan derfor sagtens hjælpe dig af med dit affald. Så kontakt os gerne og få lavet en aftale hvor vi kommer og tager dit affald.

relevante indlæg om hus og have

Hus og have

Forebyggelse af skadedyr i dit hjem

Skadedyr kan være mere end bare en irritation; de kan forårsage skade på dit hjem og være en sundhedsrisiko. Der er heldigvis flere ting du kan gøre for at komme dem til livs. Du kan endda præventivt forberede dig på skadedyr. Vi har her hos Removo samlet en række tips

Læs mere her»
Hus og have

Genbrug og bæredygtighed med Removo

I en verden, hvor bæredygtighed bliver mere og mere vigtigt, er det essentielt at tænke over, hvordan vi håndterer vores affald. Vi danskere har et enormt stod CO2 aftryk pr. indbygger.  Det er derfor vigtigt at vi gør hvad vi kan for at minimere vores forurening hvor vi kan. Der

Læs mere her»
Hus og have

Sådan plejer du din græsplæne

Drømmer du om en flot græsplæne? En velplejet græsplæne kan forbedre dit hjemmes udseende og øge dets værdi. Men at opretholde en sund græsplæne kræver regelmæssig pleje. Her er nogle tips fra Removo til hvordan du plejer din græsplæne:   Klip regelmæssigt: Klip din græsplæne regelmæssigt, men ikke for kort,

Læs mere her»
5/5

1000+ anmeldelser

Referencer