Forebyggelse af skadedyr i dit hjem

Skadedyr kan være mere end bare en irritation; de kan forårsage skade på dit hjem og være en sundhedsrisiko. Der er heldigvis flere ting du kan gøre for at komme dem til livs. Du kan endda præventivt forberede dig på skadedyr. Vi har her hos Removo samlet en række tips til dig der gerne vil bekæmpe skadedyr:

 
  1. Hurtig respons: Når der er skadedyr er det vigtigt du reager med det samme. Et fællestræk for mange skadedyr er at de alle formerer sig med lynets hast. Du kan derfor ikke vente en måned fra du er stødt på en væggelus til du gør noget ved det.
  2. Professionel behandling: Uanset om det er rotter, myrer eller termitter, findes der behandlingsmetoder og produkter. De fleste er nogen du selv kan bruge. Det er dog vigtigt for os at gøre opmærksom på, at hvis problemet er for omfattende, vil du ikke nødvendigvis selv kunne bekæmpe skadedyrene. Her er det vigtigt at have styr på omfanget af problemet og vide hvornår der skal ringes efter hjælp.
  3. Forebyggelse: Du kan på forhånd sprøjte med skadedyrsbekæmpende produkter af forskellig art, rundt omkring åbninger og revner i din bolig. Det er oftest der de vil komme ind, så det er en god ide at sikre de mest oplagte åbninger.
  4. Opfølgning: Har du været ramt af skadedyr, men er lykkedes med selv at bekæmpe dem, så sørg for at følge op og få sprøjtet i noget tid efter du ikke har set dem. Mange skadedyr lægger æg og selvom ”moderen” er død kan der sagtens være nye skadedyr 2 uger senere.
  5. Ring til et skadedyrsfirma: Det er vigtigt at vide hvornår du skal kæmpe og hvornår du skal kalde på assistance. Det er derfor en god ide at ringe til et professionelt skadedyrsfirma til at hjælpe dig.
 
 
Med Removo’s skadedyrsbil kan du være sikker på, at dit hjem er beskyttet mod skadedyr nu og i fremtiden. Vores professionelle skadedyrsbekæmpere står klar til at hjælpe dig med at bekæmpe dine skadedyr.

relevante indlæg om hus og have

Hus og have

Forebyggelse af skadedyr i dit hjem

Skadedyr kan være mere end bare en irritation; de kan forårsage skade på dit hjem og være en sundhedsrisiko. Der er heldigvis flere ting du kan gøre for at komme dem til livs. Du kan endda præventivt forberede dig på skadedyr. Vi har her hos Removo samlet en række tips

Læs mere her»
Hus og have

Genbrug og bæredygtighed med Removo

I en verden, hvor bæredygtighed bliver mere og mere vigtigt, er det essentielt at tænke over, hvordan vi håndterer vores affald. Vi danskere har et enormt stod CO2 aftryk pr. indbygger.  Det er derfor vigtigt at vi gør hvad vi kan for at minimere vores forurening hvor vi kan. Der

Læs mere her»
Hus og have

Sådan plejer du din græsplæne

Drømmer du om en flot græsplæne? En velplejet græsplæne kan forbedre dit hjemmes udseende og øge dets værdi. Men at opretholde en sund græsplæne kræver regelmæssig pleje. Her er nogle tips fra Removo til hvordan du plejer din græsplæne:   Klip regelmæssigt: Klip din græsplæne regelmæssigt, men ikke for kort,

Læs mere her»
5/5

1000+ anmeldelser

Referencer