Forbered din have til vinteren – Efterårshavetips fra Removo

Så blev det oktober og efteråret er efterhånden i fuld gang.  Vinteren nærmer sig og det betyder, at hvis du har en have der skal passes på, så er det ved at være tid til at forberede den til de koldere måneder der venter lige om hjørnet. 
Er du i tvivl om hvad skal du gøre? Frygt ej! Her er nogle tips fra Removo til at sikre, at din have er klar til vinteren:

 
  1. Beskær træer og buske: Efteråret er en god tid til at beskære træer og buske. Det er en god mulighed for at fjerne døde og beskadigede grene, for at forhindre skader i vintermånederne.
  2. Ryd op i bedene: Fjern visne sommerblomster og plant efterårs- og vinterblomster som f.eks. erantis og vintergækker. På den måde kan der blive ryddet op og gjort plads til den kommende sæson liv, blomster og planter.
  3. Beskyt sarte planter: Nogle planter er følsomme over for frost. Overvej at dække dem med fiberdug eller flytte dem indendørs.
  4. Forbered græsplænen: Du kan allerede nu begynde at gøre din græsplæne klar til næste årets vinter måneder. Rens græsplænen for blade og andet affald. Overvej at give den en sidste klipning, før frosten sætter ind.
  5. Tøm vandingsanlæg: Sørg for at tømme og opbevare vandingsanlæg, slanger og sprinklere. Det er vigtigt at gøre, da det forhindre frostskader under vinter månederne.
  6. Planlæg for næste år: Efteråret er også en god tid til at reflektere over årets have og planlægge hvad du godt kunne tænke dig at gøre ved din have til næste år.
 
 
Med Removo’s haveservice kan du være sikker på, at din have er godt forberedt til vinteren. Uanset om du har brug for beskæring, plantning eller generel vedligeholdelse, er Removo her for at hjælpe dig med din have.

relevante indlæg om hus og have

Hus og have

Forebyggelse af skadedyr i dit hjem

Skadedyr kan være mere end bare en irritation; de kan forårsage skade på dit hjem og være en sundhedsrisiko. Der er heldigvis flere ting du kan gøre for at komme dem til livs. Du kan endda præventivt forberede dig på skadedyr. Vi har her hos Removo samlet en række tips

Læs mere her»
Hus og have

Genbrug og bæredygtighed med Removo

I en verden, hvor bæredygtighed bliver mere og mere vigtigt, er det essentielt at tænke over, hvordan vi håndterer vores affald. Vi danskere har et enormt stod CO2 aftryk pr. indbygger.  Det er derfor vigtigt at vi gør hvad vi kan for at minimere vores forurening hvor vi kan. Der

Læs mere her»
Hus og have

Sådan plejer du din græsplæne

Drømmer du om en flot græsplæne? En velplejet græsplæne kan forbedre dit hjemmes udseende og øge dets værdi. Men at opretholde en sund græsplæne kræver regelmæssig pleje. Her er nogle tips fra Removo til hvordan du plejer din græsplæne:   Klip regelmæssigt: Klip din græsplæne regelmæssigt, men ikke for kort,

Læs mere her»
5/5

1000+ anmeldelser

Referencer