Rydning af dødsbo

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Daniel Vallentin

+45 93 10 93 53

Trin 1 af 3

Ved brug af formular accepteres at Removo må indsamle mine oplysninger.

Vores referencer

Pris for rydning af dødsbo

Hos Removo lukrerer vi ikke på andres sorg. Derfor kan du forvente en rimelig pris, der er til at betale, når du bruger vores assistance.

Vi kan give dig en overslagspris allerede i telefonen, hvis du ringer til 71 99 67 08. Hvis du ikke lige føler overskud, kan du alternativt udfylde vores kontaktformular med relevant info, og så kontakter vi dig med en overslagspris hurtigst muligt.

5/5

Vores kunder har vurderet vores service til 5/5 stjerner på Facebook – hvilket vi mener er et skulderklap i en Branche hvor kun det mest professionelle får anerkendelse.

Hør hvad vores kunder siger

5 ud af 5 stjerner på Facebook

Rydning af dødsbo på dine præmisser

Når man står i en situation, hvor man har mistet en, man holder af, om det er en ægtefælle, en forælder eller en nær ven, er ens overskud sjældent på sit højeste. Afhængigt af, hvordan man takler den medfølgende sorg, og hvor stor en del af ejendelene i dødsboet man ønsker at beholde, kan processen med rydning af dødsboet variere. Det kan være alt fra at hente nogle enkelte ting med affektionsværdi og bede os om at tømme resten, til at man har brug for lidt mere tid og overskud for at kunne sortere i minder og værdigenstande.

Vi tilbyder også...

Hos ReMovo  har vi fusioneret fire af landets mest anerkendte servicevirksomheder til ét stærkt brand for at kunne hjælpe vores kunder bedst muligt. Så 

Flytning

Har du behov for flytning eller transport i forbindelse med rydning af boet, så er vi også specialister i dette. Da Et Flyttefirma er en del af ReMovo.

Opbevaring

Står du med ting du skal have opbevaret i en periode efter, at vi har ryddet dødsboet, så tilbyder vi professionel opbevaring indtil du er klar .

Leje af container

Ønsker du selv at rydde boet for, at sikre dig der ikke er ting med affektionsværdi der går tabt, så kan du leje en container og tage tingene i dit eget tempo.

Haveservice

Står du og skal sælge, boligen der skal ryddes kan det være en fordel at få optimeret den til salg, hvis de grønne arealer ikke står pænt, går det ud over salgsprisen.

Rydning af dødsbo med efterfølgende opbevaring

I situationer, hvor du skal have tømt et hus eller en lejlighed i forbindelse med salg eller udflytning, kan vi hjælpe med opbevaring af alt inventar, indtil du har haft tid og anledning til at gennemgå det. Derefter sørger vi for en sikker og miljøvenlig bortskaffelse. Det koster selvfølgelig noget, men afhængigt af værdien af det efterladte kan det i nogle tilfælde give god mening, da det ikke er ualmindeligt, at genstande af høj værdi eller ting, man ville ønske, man havde beholdt som minde, bliver smidt ud i forbindelse med rydning af et dødsbo. Det er nemlig nemt at overse genstande af høj værdi, hvis man ikke er blevet gjort opmærksom på det, eller man ikke selv er kendt med dem.

Rydning af dødsbo for begravelsesforretninger

Det er ret almindeligt, at bedemanden er en af de første, der har kontakt med de pårørende, når en nær er gået bort. Mange begravelsesforretninger bruger allerede vores hjælp til rydning af dødsboer for de pårørende, som de har samtaler med, da en bedemand fungerer som en professionel rådgiver for de pårørende og ofte også assisterer og rådgiver i forbindelse med opgørelse af boet.

Af samme årsag er bedemanden en naturlig samarbejdspartner for os, og vi indgår også gerne i dialogen med din bedemand, så du skal bekymre dig mindst muligt.

Hvis du driver en begravelsesforretning, som mangler en stærk samarbejdspartner til rydning af dødsbo i København og Nordsjælland – en, der yder den samme omsorg og respekt for de pårørende, som du selv gør – så skal du ringe til os på telefon: 71 99 67 08. Vi kan arrangere en fleksibel samarbejdsaftale, der sørger for, at den gode afsked får lov at overskygge alt det praktiske.

Vi arbejder ud fra FN´s
17 verdensmål

5/5

1000+ anmeldelser

Referencer