Spar på varmeregningen med Removo’s isoleringstips

Er din bolig godt isoleret? En godt isoleret bolig er ikke kun mere behagelig at bo i, men kan også spare dig for mange penge på varmeregningen. God isolering er ikke noget man tænker over i sommerperioden. 

Men hvis din bolig ikke er ordentligt isoleret, er det uden tvivl noget du vil opdage i vinterperioden. Det kan være træk, helt koldt gulv eller at varmen hurtigt siver ud gennem loftet. Vi har hos Removo samlet nogen isoleringstips til dig her:

 

 
  1. Tjek loftsisoleringen: Da varme stiger opad, er det vigtigt at have god isolering på loftet. Ellers vil du kunne skrue op for varmen uden nogen form for effekt. Hvis du derfor føler jeres radiator eller varmesystem er meget varmt, men der er koldt i huset, så start med at tjekke loftet. Det er måske der problemet lægger.
  2. Isoler væggene: Vægge kan være en stor kilde til varmetab, især i ældre boliger. Ligesom med loftet, er væggene også en måde hvorpå varmen kan komme ud hvis de ikke er isoleret ordentligt.
  3. Isoler gulvet: Du havde måske gættet det. Men ligesom loftet og væggene kan et dårligt isoleret gulv også være roden til at der er meget koldt i jeres bolig. Et isoleret gulv kan hjælpe med at holde varmen inde og kulden ude.
  4. Tætningslister: Installer tætningslister rundt om døre og vinduer for at forhindre træk. Det kan være alt kulden siver ind, og varmen siver i kanten om dørene og vinduer.
  5. Rørisolering: Ved at isolere varmtvandsrør kan du forhindre varmetab og spare energi. Hvis dit varmtvandsrør er dårligt isoleret, vil du kunne opleve et stort spild af varme og at du skruer på varmen alt du kan, uden den store effekt.
  6. Få professionel rådgivning: Overvej at få en energirådgiver fra Removo til at vurdere dit hjem og give anbefalinger.
 
 
Med de rigtige isoleringstips fra Removo kan du gøre dit hjem mere energieffektivt, komfortabelt og miljøvenligt. 
Og hvis du har brug for en professionel til at hjælpe dig i mål. Ja så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan altid kontakte os for at få hjælp til din isolering.

relevante indlæg om hus og have

Hus og have

Forebyggelse af skadedyr i dit hjem

Skadedyr kan være mere end bare en irritation; de kan forårsage skade på dit hjem og være en sundhedsrisiko. Der er heldigvis flere ting du kan gøre for at komme dem til livs. Du kan endda præventivt forberede dig på skadedyr. Vi har her hos Removo samlet en række tips

Læs mere her»
Hus og have

Genbrug og bæredygtighed med Removo

I en verden, hvor bæredygtighed bliver mere og mere vigtigt, er det essentielt at tænke over, hvordan vi håndterer vores affald. Vi danskere har et enormt stod CO2 aftryk pr. indbygger.  Det er derfor vigtigt at vi gør hvad vi kan for at minimere vores forurening hvor vi kan. Der

Læs mere her»
Hus og have

Sådan plejer du din græsplæne

Drømmer du om en flot græsplæne? En velplejet græsplæne kan forbedre dit hjemmes udseende og øge dets værdi. Men at opretholde en sund græsplæne kræver regelmæssig pleje. Her er nogle tips fra Removo til hvordan du plejer din græsplæne:   Klip regelmæssigt: Klip din græsplæne regelmæssigt, men ikke for kort,

Læs mere her»
5/5

1000+ anmeldelser

Referencer